Curs de 10 h. Coordinador: Miguel de la Guardia Cirugeda. C. U. de Química Analítica. Universitat de València
Taller teoricopràctic sobre tècniques de laboratori (liofilització, l’extracció amb microones, l’ús d’ultrasons, la centrifugació, la rotavaporització al buit, etc.) i el seu ús en l’elaboració de receptes noves que estimulen aromes i sabors de la cuina. Evidenciar sinergies entre química i alimentació per crear noves oportunitats de negoci als restauradors aplicant amb seguretat i responsabilitat tècniques del laboratori en el terreny de la restauració.
El desenvolupament del curs, més enllà d’una successió de ponències, pretén adoptar un format de taller participatiu, de manera que, a partir de les idees plantejades pels professors i dels assajos que es facen a classe, es puguen avaluar propostes realitzades pels estudiants participants i dur a terme experiments addicionals, en especial sobre allò que fa a l’ús de microones i ultrasons en cuina.
Col·labora Facultat de Química
Període de l'esdevenimentDe 23 de juliol de 2014 a 24 de juliol de 2014. Dimecres i dijous de 09:30 a 14:30.
C/ Tossal, 8, Gandia (Frente Estación Renfe)
Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial i Centre Internacional de Gandia.
Contacta olcinag@uv.es