CAROLINA GIMENO Vida, mort, 2013 oli sobre llenç, 16 x 22 cm.
Exposició Carolina Gimeno. Luz en el tiempo

Inauguració, dijous 25 a les 20 h. Horari de dilluns a dissabte de 10 a 21 h.

 

Inauguració, dijous 25 a les 20 h. Horari de dilluns a dissabte de 10 a 21 h.

En els petits formats de l'obra de Carolina Gimeno, cal buscar a l'ésser humà en gran, és a dir, amb totes les seves limitacions i en un permanent procés social i individual d'autoconstrucción. Com sfumatos del present, la delicadesa de les seves feu-vos olor so un continu desvelament vital entre intuïcions atmosfèriques, imatges fugaces i records mayèutics on la figura humana s'intenta fixar essencial i pictòricament. L'actual mostra traça aquest camí investigador de l'artista i expressa les seves indagacions fins a aconseguir interpel·lar a l'espectador sobre si mateix i el seu context de realitat.

L'exposició individual de la pintora Carolina Gimeno, coordinada des del Centre de Documentació d'Art Valencià Contemporani "Román d ela Calle" de la Universitat de València. Es tracta de la primera de les sis mostres dirigides al foment de l'art contemporani valencià realitzat per les últimes generacions de creadors, i s'ha programat gràcies al vincles de col.laboració entre la Real Academia de Bellas Artes de San Carlos de Valencia i l'Àmbit Cultural de l'El Corte Inglés.

 

Període de l'esdevenimentDe 25 de setembre de 2013 a 26 d’octubre de 2013. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres i dissabte de 10:00 a 21:00.

 
 
Lloc de realització

València, Sala Ademuz Espai d'Art (AEA), avgda. Pius XII, n. 51-3

 
Organitza

Centre de Documentació d'Art Valencià Contemporani "Román de la Calle".

 

Contacta cdavc@uv.es