Cristina Ferrández.
Exposició Cristina Ferrández. Territorios desheredados

Inauguració el 13 de febrer a les 19:30 h.A la Sala Ademuz Espai d'Art. Avda. Pio XII, nº 51-3ª-València

 

Inauguració el 13 de febrer a les 19:30 h.A la Sala Ademuz Espai d'Art. Avda. Pio XII, nº 51-3ª-València.

Es tracta de la quarta de sis mostres, coordinada des del Centre de Documentació d’Art Valencià Contemporani de la Universitat de València i dirigides al foment de l’art contemporani valencià realitzat per les últimes generacions de creadors. Ha sigut programada gràcies als vincles de col·laboració entre la Reial Acadèmia de Belles Arts de Sant Carles de València i Ámbito Cultural d’El Corte Inglés.

La fotografia i el cinema han buscat, sorgint cadascú en diferents moments històrics, fixar aquest món d'imatges en aparença desordenades i exemptes de lògica. El projecte de Cristina Ferrández (Alacant, 1974) Territoris desheretats combina elements propis del *land-*art i l'anàlisi del paisatge, del poder documental de la imatge i dels límits vetllats entre la realitat i el desig. L'exposició presenta divuit fotografies de formats petits i mitjans i una peça audiovisual titulada Crònica del naufragi (2008)

 

Període de l'esdevenimentDe 13 de febrer de 2013 a 23 de març de 2013. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres i dissabte de 10:00 a 22:00.

 
 
Lloc de realització

Sala Ademuz Espai d'Art (AEA)

 
Organitza

Centre de Documentació d'Art Valencià Contemporani "Román de la Calle".

 

Contacta cdavc@uv.es