Triptic Exposició Geologia 2015
Exposició fotogràfica "Geologia: art i cultura"

L'exposició es fa amb motiu de la celebració de la "VI Olimpíada de Geologia", afavorida per la Universitat de València, en col·laboració amb l'AEPECT

 

L'exposició es fa amb motiu de la celebració de la "VI Olimpíada de Geologia", afavorida per la Universitat de València, en col·laboració amb l'AEPECT (Associació Espanyola per a Ensenyament de les Ciències de la Terra).

Aquesta mostra fotogràfica està coordinada per un dels organitzadors de l'Olimpíada, el professor Pau Renard de l'IES Benicalap, i sota el lema no oficial "Geologia: art i cultura", recull imatges preses per 27 autors diferents, entre estudiants, professors i altres professionals de les Ciències de la Terra.

És una mostra que convida a gaudir de la bellesa del nostre planeta, des d'aspectes microscòpics de les roques, fins a grans paisatges on les estructures i processos geològics dominen l'entorn.

És un incentiu més perquè els alumnes de secundària s'acostin a aquesta ciència fascinant que és la geologia i, en general, a les Ciències de la Terra.

 

Data De 16 de gener de 2015 a 30 de gener de 2015. 24h. Dijous, dilluns, dimarts, dimecres i divendres.

 
 
Lloc de realització

Hall Facultat de Farmàcia

 
Organitza

Universitat de Valencia, en col·laboració amb l'AEPECT (Associació Espanyola per a Ensenyament de les Ciències de la Terra).

.

 

Contacta Miguel.V.Pardo@uv.es