En el marc de la celebració Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra la Dona , vam presentar el II Cocurs fotogràfic "Dona i ciència".

 

El concurs s'emmarcà dins de les activitats desenvolupades per les diferentes Comissions d'Igualtat del Campus de Burjassot-Paterna, i va estar patrocinat per la Unitat d’Igualtat. L'objectiu del concurs és promoure la igualtat de gènere a la nostra universitat mitjançant la realització de fotografies que mostrin la temàtica de Dona i Ciència. En denominar al concurs “ConCiencia't” volem fer reflexionar sobre la necessitat de treballar junt@s per aconseguir la plena participació de les dones en la investigació i en la Ciència.

L'exposició de les fotografíes del la II Edició del Concurs i entrega de premis serà el dia 23 de març a les 13:00h al Hall de la Facultat de Farmàcia al Campus de Burjassot-Paterna dins de les activitats organitzades dins de "Març per l'Igualtat".

 

Període de l'esdevenimentd' 11 de març de 2015 a 27 de març de 2015. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous i divendres de 09:00 a 21:00.

 
 
Lloc de realització

Hall Facultat de Farmàcia

 
Organitza

Unitat d'Igualtat.

Facultat de Farmàcia.

 

Contacta fac.farmacia@uv.es