Les Festes Tradicionals del Territori Valencia

La inauguració serà el dia 27 de juny a les 19.00 h. Aquesta exposició s’inaugurarà conjuntament amb l’exposició “El Patrimoni Cultural Valencià”.

L’exposició “Les Festes Tradicionals del Territori Valencià” té com a objectiu acostar als ciutadans i ciutadanes el patrimoni festiu del qual gaudeix la societat valenciana. Aquesta iniciativa naix del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València, i està patrocinada i recolzada per Caixa Popular i la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, a través de la Direcció General de Cultura i Patrimoni.

A través dels 35 plafons que componen la mostra, confeccionats íntegrament per la unitat de suport al Vicerectorat, el lector coneixerà el ric ventall de manifestacions festives que compartim els valencians i valencianes. De nord a sud, totes les comarques són retratades.

 
Període de l'esdeveniment:
  • De 20 de juny de 2017 a 15 de juliol de 2017. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres i dissabte de 10:00 a 14:00.
  • De 20 de juny de 2017 a 15 de juliol de 2017. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres i dissabte de 17:00 a 21:00.
 
 
Lloc de realització

Castell d'Alaquàs, Carrer Pare Guillem, 2 46970 Alaquàs

 
Organitza

Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial amb la col·laboració de Caixa Popular i a Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana.

 

Contacta projeccio.uv.es

 
Més informació