La Gala de l’Esport de la Universitat de València

El Servei d’Educació Física i Esports de la Universitat de València celebra la vuitena edició de la Gala de l’Esport.

 

El Servei d’Educació Física i Esports de la Universitat de València celebra la vuitena edició de la Gala de l’Esport de la Universitat de València, en la qual cada any es reconeix els medallistes universitaris.

L'acte té lloc hui dia 25 d'octubre, a les 18.30 h, a la sala d'actes de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació. La cerimònia serà presidida pel rector de la Universitat, Esteban Morcillo, que estarà acompanyat del vicerector de Cultura i Igualtat, Antonio Ariño, i del director del Servei d’Educació Física i Esports, José Campos.

L'objectiu d'aquest acte és homenatjar els millors esportistes de les diferents competicions que al llarg de la temporada passada van aconseguir grans mèrits en l'esport i presentar els equips universitaris de la present temporada. Al llarg de la vesprada es farà un balanç esportiu del curs anterior. Un balanç que serà positiu perquè a les medalles aconseguides pels esportistes en els diferents campionats d'Espanya universitaris, cal afegir-hi els bons resultats internacionals en els campionats de l'Europa universitaris.

A més de reconèixer els èxits assolits pels esportistes, aquesta cerimònia, d'entrada lliure per a tot el públic, també servirà per presentar les seleccions que representaran la Universitat de València cada setmana en la competició universitària autonòmica, el CAEU (Campionat Autonòmic d'Esport Universitari) i més endavant en els CEU (campionats d'Espanya universitaris).

 

Data 25 d’octubre de 2016 de 18:30 a 20:30. Dimarts.

 
 
Lloc de realització

València

 
Organitza

Servei d'Educació Física i Esports de la Universitat de València.

www.uv.es/sef

 

Contacta servei.educacio.fisica@uv.es

 
Més informació