Genómica nutricional. Evidència científica basada en estudis amb participació ciutadana. Curso del 21 al 22 de juliol - 10 hores Coordinadora: Marisa Guillén Domínguez, Professora de Medicina Preventiva i Salut Pública. Universitat de València.

 

La genòmica nutricional és la ciència que estudia la interacció funcional entre els aliments i els seus components amb el genoma dels individus; l’objectiu és utilitzar una dieta personalitzada per prevenir o tractar la malaltia. L'objectiu general del curs és que l'alumne conega diferents estudis epidemiològics que es realitzen amb participació de voluntaris per identificar variants genètiques i components de la dieta que puguen estar associats a malalties.

Del 21 al 22 de juliol - 10 hores

Coordinadora: Marisa Guillén Domínguez, Professora de Medicina Preventiva i Salut Pública. Universitat de València.

 

Data De 29 de maig de 2015 a 21 de juliol de 2015. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

C/ Tossal, 8 - Gandia

 
Organitza

Centre Internacional de Gandia

http://www.uegandia.es/val/inscripciones

.

http://www.uegandia.es/val/inscripciones

 

Contacta olcinag@uv.es