Obertes inscripcions a la jornada Càtedra PROTECPOL - Policia Local de València del proper 9 de maig.

Les jornades de la Càtedra de Protecció Ciutadana-Policia Local de València tenen per objecte acostar als ciutadans les funcions i activitats que, tant des de la Universitat de València com des de la Policia Local es realitzen per a millorar les condicions de vida en la ciutat.

L’aliança entre ambdues institucions enforteix els instruments que cadascuna d’elles disposa i permet que, conjuntament, puguen reflexionar i atendre millor les necessitats de la ciutat en l’àrea de la protecció ciutadana.

Aquest cicle de jornades, organitzades pel Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial, tractarà sobre seguretat vial, protecció de la naturalesa, mediació policial, violència de gènere o gestió d’emergència en la ciutat, a través de la intervenció d’experts de la Policia Local de València i de la Universitat en un format de taula redona participativa.

La iniciativa tindrà lloc en diferents districtes de València amb diferents temàtiques, acompanyada d’una exposició itinerant, on s’oferirà una mostra de les activitats que s’efectuen en aquesta línia des d’ambdues entitats.

És la intenció de la Policia Local, a través de la seua Fundació, i de la Universitat de València, que tots els ciutadans i ciutadanes puguen

conèixer més de prop a aquells que treballen pels seus interessos des de les institucions d’una manera gràfica i amena, a l’una que rigorosa.

I així mateix, aprenguen de la mà directa d’especialistes sobre els temes d’interès en seguretat pública en la València del segle XXI.

https://protecpol.com

 

Data De 26 d’abril de 2017 a 9 de maig de 2017. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Centre Municipal de Joventut de Campanar. C/ Vall de la Ballestera 66. 46015. València

 
Organitza

Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial, Càtedra PROTECPOL de la Universitat de València i Ajuntament de València..

http://www.uv.es/uvweb/vicerectorat-participacio-projeccio-territorial/ca/vicerectorat-participacio-projeccio-territorial-1285875118019.html

 

Contacta unitatsuport@uv.es, vicerec.participacio.projeccio@uv.es

 
Més informació