La Universitat de València organitza la II Setmana Saludable entre el 5 i el 7 d'octubre amb motiu del "Dia de les Universitats Saludables"

 

El dilluns 5 d'octubre, en la Facultat de Filologia, els estudiants voluntaris ambientals, realitzaren el taller “Consum Responsable, Consum Saludable”, a fi de fer visible l'impacte ecològic que produeix determinat aliment des del punt d'origen al supermercat. Al mateix temps, estudiants de nutrició i infermeria realitzaran activitats per a la determinació dels factors de risc cardiovascular i informaran sobre diferents temes de “nutrició i salut” en el Campus de Burjassot-Paterna, concretament en la ETSE.

El dimarts 6, entre les 10 i les 13 hores, en el Campus de Blasco Ibáñez, al costat de la Facultat de Geografia i Història, s'instal·larà una taula informativa per a tractar temes sobre les malalties de transmissió sexual amb la col·laboració de la Conselleria de Sanitat i una segona taula, amb la participació d'estudiants de la Facultat d’Infermería, que realitzaren el taller “Educant en salut: hàbits saludables”.

En el Campus de Tarongers, estudiants de Nutrició informaran sobre els hàbits saludables i el voluntariat ambiental realitzarà el seu taller. El voluntariat ambiental desenvoluparà i analitzarà els productes d'aparença innocent dins del seu taller “Consum Responsable”

En el Campus de Burjassot-Paterna, en la seu dels Instituts, els estudiants de la Facultat de Fisioteràpia desenvoluparen diferents tallers d'higiene postural (Per confirmar pel centre).

Finalment, el dimecres dia 7, estudiants de Nutrició atendran una taula en la Facultat de Farmàcia al llarg del matí per a informar sobre “nutrició i salut”. El voluntariat ambiental informarà sobre la seua activitat.

En horari de 10 a 13 hores, en el Campus de Tarongers i sota el lema ‘Activitat Física i Salut’, tindrà lloc els tallers “Test de condició física”, a realitzar per estudiants de la Facultat de Ciències de l’Activitat Fisica i Esports. Els estudiants d'infermeria realitzaren el taller de “Reanimació cardiopulmonar” i de nou, la taula informativa per a tractar temes sobre les malalties de transmissió sexual amb la col·laboració de la Conselleria de Sanitat.

En el Campus de Blasco Ibáñez, en la porta de la Facultat de Medicina, s'instal·laran les taules de “tallers d'higiene postural” i de “nutrició i salut” en la qual estudiants de fisioteràpia i medicina informaren.

 

Període de l'esdevenimentDe 5 d’octubre de 2015 a 7 d’octubre de 2015. Dilluns, dimarts i dimecres de 10:00 a 14:00.

 
 
Lloc de realització

Campus de Blasco Ibáñez, Tarongers i Burjassot - Paterna

 
Organitza

Vicerectorat de Sostenibilitat i Planificació.

 

Contacta opex@uv.es

 
Més informació