Fòrum on s'exposen i discuteixen estudis que analitzen polítiques aplicades a l'àmbit de la gent gran i de les atencions de llarga durada. Taller impartit en anglès.

 

El III Workshop on The Evaluation of Public Policies for Sustainable Long-term Care es celebra a la Facultat d'Economia. Es tracta d'un fòrum en el qual s'exposen i discuteixen estudis que analitzen polítiques aplicades a l'àmbit de la gent gran i de les atencions de llarga durada. És resultat de l'organització conjunta del ILPN (London School of Economics), Riskcenter (Universitat de Barcelona) i el Departament d'Economia Aplicada (Universitat de València), amb la col·laboració de la Facultat d’Economia i el Màster en Política Econòmica i Economia Pública de la Universitat de València.

Taller impartir en anglès.

 

Data 3 de juliol de 2015 de 09:00 a 17:30. Divendres.

 
 
Lloc de realització

Saló de Graus (Facultat d'Economia)

 
Organitza

ILPN (London School of Economics), Riskcenter (Universitat de Barcelona) i el Departament d'Economia Aplicada (Universitat de València).

Amb la col·laboració de la Facultat d’Economia i el Màster en Política Econòmica i Economia Pública de la Universitat de València.

www.uv.es/ecoapli

 

Contacta Angeles.Tortosa@uv.es