Seté Passeig Saludable
Inscripció per al 7é Passeig Saludable

El diumenge 2 d’octubre té lloc el 7é Passeig Saludable de La Nau Gran. Anima’t a participar en aquesta activitat solidària i saludable.

 

Com cada any, el proper diumenge 2 d’octubre se celebra el 7é Passeig Saludable de La Nau Gran. Consisteix en una marxa de 3,5 kilòmetres pels jardins més bonics de València: Jardí Botànic, Les Hespèrides, riu Túria i Vivers. El Passeig Saludable ix des del Jardí Botànic a les 10:00 hores i finalitza al pati del Rectorat, on s’ofereix un esmorzar saludable a tots els participants.

A més de fomentar un estil de vida saludable, el Passeig té un fort caràcter solidari, ja que gran part dels diners de la inscripció es donarà a una ONG. Aquest any, l’ONG amb la qual col·laborarem és CEAR (Comissió Espanyola d’Ajuda al Refugiat). La missió de CEAR és defendre i promoure els Drets Humans i el desenvolupament integral de les persones refugiades, apàtrides i migrants amb necessitat de protecció internacional i/o en risc d’exclusió social.

El alumnat de La Nau Gran obtenen 2 crèdits de lliure elecció.

La inscripció es podrà fer des del 18 de juliol fins al 28 de setembre a través d’ENTREU (www.entreu.uv.es) o presencialment al Servei d’Extensió Universitària (c/Amadeu de Savoia, 4).

Com altres anys, les tarifes són: inscripcions individuals: 5 euros; inscripcions en grup (almenys 10 persones): 4 euros per persona, i inscripcions en família (almenys 3 membres): 3 euros per persona.

Els 1000 primers participants inscrits rebran una samarreta per a portar-la el dia del Passeig.

 

Període de l'esdevenimentDe 19 de juliol de 2016 a 28 de setembre de 2016. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous i divendres de 09:00 a 14:00.

 
 
Lloc de realització

Servei d’Extensió Universitària. Carrer Amadeu de Savoia número 4, de València.

 
Organitza
 

Contacta extensio@uv.es

 
Més informació