Investigar amb empreses.Taller per a la preparació de propostes en convocatòries

Donar recomanacions útils sobre la participació en convocatòries d’I+D en cooperació amb empreses, atès per tècnics de l’OTRI.

 

Taller amb una part informativa sobre aspectes generals de caràcter pràctic, com ara: presentació de sol·licituds d’ajuda; condicions de participació; elaboració de pressupost; redacció de la memòria; càlcul del cost del personal propi; suport en la recerca de socis.

Una segona part d’assessorament i resolució de dubtes personalitzades per a aquells investigadors que estiguen preparant propostes de projectes en alguna d’aquestes convocatòries, aquells que estan interessats i no disposen encara de soci en el projecte i a aquells que es troben negociant un contracte art.83 per a avaluar la possibilitat de finançament mitjançant aquestes convocatòries.

Adreçat a: personal investigador de la UV interessat en presentar propostes de projectes d’I+D en col·laboració amb empreses, que estiga preparant propostes de projectes en convocatòries públiques o per a aquells interessats en participar i que no disposen encara de soci en el projecte.

 

Data 9 de febrer de 2016 de 10:00 a 12:00. Dimarts.

 
 
Lloc de realització

Sala de Reuniones Fac. Farmàcia. Campus de Burjassot

 
Organitza

Oficina de Transferència de Resultats d’Investigació (OTRI).

www.uv.es/otri

 

Contacta colaboración.otri@uv.es

 
Més informació