IV Edició de la Valencia Erasmus Week.

 

El procés d'internacionalització dels estudis d'economia i empresa en la Universitat de València ha portat un dinamisme creixent en les accions d'incentivament d'intercanvi d'estudiants i professors a nivell europeu.

Per això, la Facultat d´Economia, responsable d'aquests estudis, ha desenvolupat un projecte pioner, que consisteix que els estudiants de la Facultat –el major contingent en tot el sistema universitari de la Comunitat Valenciana-, tant de outgoing students com de incoming, puguen conèixer de primera mà les diverses universitats a les quals probablement es desplaçaran dins del programa Erasmus. Així, durant aquesta setmana, la Facultat comptarà amb la presència de professors visitants 20 universitats europees que participen en els intercanvis docents contemplats al programa Teaching Mobility d'Erasmus +.

La sessió d'obertura se celebrarà el dilluns 25 d'abril a les 11:30h en el Saló de Graus de la Facultat, i participaran José Manuel Pastor, Degà de la Facultat; i Empar Pons, Vicedegana de Relacions Internacionals.

 
Període de l'esdeveniment:
  • 25 d’abril de 2016 d' 11:30 a 14:30. Dilluns.
  • De 26 d’abril de 2016 a 29 d’abril de 2016. Dimarts, dimecres, dijous i divendres de 08:30 a 14:30.
 
 
Lloc de realització

Facultat d´Economia

 
Organitza

Facultat d´Economia.

http://bit.ly/1YEok6V

 

Contacta http://www.uv.es/econdocs/noticias/2016/triptico_erasmus_universidad_economia_2016

 
Més informació