IV Festival Salser

Blasco Ibáñez acull la quarta edició del Festival Salser

 

La Universitat de València organitza per quart any consecutiu el Festival Salser, un esdeveniment que es caracteritza pel seu caràcter benèfic i solidari, i que aquest any té lloc hui dia 1 de maig a les instal·lacions del campus de Blasco Ibáñez.

Després de l'èxit de les tres edicions passades, el festival continuarà amb el seu perfil solidari i destinarà els beneficis a l'organització AIDA (Ajuda, Intercanvi i Desenvolupament) i la Fundació María Auxiliadora (Torrent). A més, l'esdeveniment compta amb la presència de joves figures del ball i de destacats professors i grups de ball convidats, que faran les delícies d'aquesta trobada, durant la qual tots els assistents podran accedir a tallers d'iniciació i perfeccionament de diversos balls i ritmes llatins, exhibicions i ball social.

Per a aquesta quarta edició del festival, l'organització ha confeccionat un programa variat, assequible des del punt de vista econòmic (15 euros en venda anticipada), que intenta arribar a tots els sectors de la població i donar molt de protagonisme a les figures del ball local com a promotors de la salsa i els ritmes locals.

L'esdeveniment disposa de la seua pròpia pàgina web, on els interessats poden trobar tota la informació i la inscripció al IV Festival Salser Universitat de València: www.festivalsalserouv.com.

 

Data 1 de maig de 2016 d' 11:00 a 22:00. Diumenge.

 
 
Lloc de realització

València

 
Organitza

Universitat de València.

www.uv.es/sef

 

Contacta servei.educacio.fisica@uv.es

 
Més informació