Invitació a la inauguració de l'exposició sobre Burkina Faso.
Mostra ‘Formació per a avançar. Treballant amb dones de Burkina Faso’

Exposició dels resultats del projecte de cooperació universitària al desenvolupament ‘Formació per a l’emprenedoria de dones de l’àmbit rural de Burkina Faso'.

 

Coordinada per la professora de la Universitat de València María Jesús Bravo i la investigadora de la Universitat Politècnica de València Lucila Aragó, la mostra consta de 36 fotografies i sis panells explicatius que posen de relleu els resultats del projecte de cooperació al desenvolupament ‘Formació per a l’emprenedoria de dones de l’àmbit rural. Gaoua, Burkina Faso’, en el qual han intervingut la Fundació General de la Universitat de València, l’Obra Social ”la Caixa” i l’Association pour la Promotion Féminine de Gaoua (APFG).

La mostra es completa amb una xarrada-col·loqui de la presidenta de l’APFG, Ini Inkauroba, sobre la situació real de les dones a Burkina Faso, dimecres 26 d'octubre, a les 19 hores, al Col·legi Rector Peset. També explicarà el treball que realitza l’associació que dirigeix per a la defensa dels drets de les dones i la potenciació del seu apoderament al sud-oest del país.

 
Període de l'esdeveniment:
  • 26 d’octubre de 2016 de 18:00 a 19:30. Dimecres.
  • De 27 d’octubre de 2016 a 29 d’octubre de 2016. Dijous, divendres i dissabte d' 11:00 a 19:30.
  • 30 d’octubre de 2016 d' 11:00 a 14:00. Diumenge.
 
 
Lloc de realització

Col·legi Major Rector Peset. Sala de la Muralla

 
Organitza

Fundació General de la Universitat de València, amb la col·laboració de l'Obra Social ”la Caixa” i l’Association pour la Promotion Féminine de Gaoua (APFG)..

http://www.fundaciouv.es/

 

Contacta fguv@uv.es

 
Més informació