Oberta inscripció des del 5 fins al 19 de febrer. Convalidable per 1 crédit de lliure elecció. El curs es realitza els dies 22, 24 i 26 de febrer.

 

Vist en perspectiva, des de les pintures rupestres fins a l'actual desenvolupament de les imatges creades per computadores. Les tecnologies de la contemporaneïtat no són creades ni generades, al principi, per a ús artístic i són els artistes en emprar aquestes tecnologies amb propòsit crític o experimental els qui les redefineixen com a mitjans artístics, com a Art de Nous Mitjans.

L'Art dels Nous Mitjans és un art relativament recent dins de la tradició de segles en la Història de l'Art però amb una justificada i establerta base i evolució dins d'Art Contemporani. El seminari planteja una aproximació introductòria a l'Art dels Nous Mitjans, els seus llenguatges i sub-llenguatges, orígens, les eines que utilitza i en quin espai es genera. Apuntant als seus començaments en els anys 50 fins a l'actualitat. Revisarem i analitzarem de manera dinàmica l'estat actual d'aquest art a través de centres, peces representatives, les seves eines utilitzades i quina ha estat l'evolució que ha tingut la pràctica i creació digital en el canvi de mil·lenni. Els textos teòrics i plataformes digitals formen part també del teixit en xarxa respecte a la teoria i pràctica de l'Art dels Nous Mitjans en el seu enclavament natural, Internet. Donarem a conèixer i analitzarem diferents espais i plataformes digitals com a fonts de recerca i teoria respecte a aquest Art.

El curs es realitza els dies 22, 24 i 26 de febrer.

 
Període de l'esdeveniment:
  • De 5 de febrer de 2016 a 19 de febrer de 2016. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous i divendres de 09:00 a 14:00.
  • De 22 de febrer de 2016 a 26 de febrer de 2016. Dilluns, dimecres i divendres de 16:00 a 19:00.
 
 
Lloc de realització

Aula A31 del Aulari I del Campus de Blasco Ibáñez

 
Organitza

Institut de Creativitat i Associació Valenciana de Crítics d'Art.

 

Contacta florentina.sanchez@uv.es

 
Més informació