Obert Internacional d'Orientació

La Universitat organitza l'Obert Internacional d'Orientació

 

Més de 650 participants gaudiran de l'Obert Internacional d'Orientació que la Universitat de València, la SD Correcaminos i l'Ajuntament de Titagües han organitzat en aquesta localitat. Els participants recolliran el dorsal el divendres i aniran instal·lant-se a les diferents carpes i a la nau multiusos de la localitat, en la qual dormiran més de 300 esportistes.

La competició comença hui dissabte amb la prova de llarga distància, a la qual seguirà la d’orientació de precisió, una prova per a tots els públics i la cursa de velocitat amb els seus tres recorreguts, que tindran lloc a la vesprada. El diumenge es disputaran les proves de mitjana distància i la dels més petits, el Correlín.

L'Obert finalitzarà amb el lliurament de premis, que està programat per a les 13.30 i tindrà la participació de Mateo Castellà Bonet, director general d'esports, Santiago del Moral Durà, president de la Federació de l'Esport d'Orientació de la Comunitat Valenciana i José Campos Granell, director del Servei d’Educació Física i Esports de la Universitat de València.

 
Període de l'esdeveniment:
  • 24 d’abril de 2015 de 08:00 a 21:00. Divendres.
  • 25 d’abril de 2015 de 08:00 a 21:00. Divendres.
  • 26 d’abril de 2015 de 08:00 a 14:31. Diumenge.
 
 
Lloc de realització

Titagües

 
Organitza

Universitat de València.

www.uv.es/sef

 

Contacta servei.educacio.fisica@uv.es

 
Més informació