Per a participar fes clic aquí. Propostes, Reformes i Polítiques per impulsar la participació ciutadana Curs del 20 al 21 Juliol -15 hores Lorenzo Cotino. C.U. de Dret Constit. U.V. Andrés Boix. P.T. de Dret Administ. U.V. i Francisco Arenas-Dolz. Prof. de Filosofia de Dret, Moral i Política. Universitat de València

 

La nova política exigeix que les noves expressions socials, la societat civil, els moviments socials i els subjectes col·lectius formen part del procés de presa de decisions que els afecten. Les institucions i les normes han de recollir aquestes inèrcies, i no de manera banal o aparent. Tot i que es parla més de participació que gent hi participa, internet, la web 2.0 i les polítiques de “govern obert” poden suposar un estímul real a la democràcia participativa.

Del 20 al 21 Juliol - 15 Hores

Coordinadors. Lorenzo Cotino Hueso. C.U. de Dret Constitucional. Universitat de València. Andrés Boix Palop. P.T. de Dret Administratiu. Universitat de València i Francisco Arenas-Dolz. Professor de Filosofia del Dret, Moral i Política. Universitat de València.

 

Data De 28 de maig de 2015 a 20 de juliol de 2015. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

C/ Tossal, 8 - Gandia

 
Organitza

Centre Internacional de Gandia

http://www.uegandia.es/val/inscripciones

.

 

Contacta olcinag@uv.es