Programa
Perillositat criminal i Estat de Dret

Congrés Internacional que abordarà el concepte de perillositat criminal i que contará amb la participació de reputats investigadors nacionals i internacionals.

 

El dies 14 i 15 de desembre tindrà lloc al Saló de Graus de la Facultat de Dret el Congrés Internacional “Perillositat Criminal i Estat de Dret”, organitzat per l’Institut Universitari d'Investigació en Criminologia i Ciències Penals de la Universitat de València, en el marc dels Projectes I+D del Ministeri d’Economia i Competitivitat: “Dret penal de la perillositat i mesures posdelictuals per a previndre la reincidència en delictes sexuals i de violència de gènere” (DER 2012-38083), dirigit per Enrique Orts Berenguer i “Execució de penes i mesures de seguretat. Tendències politico-criminals en les modernes reformes penals” (DER 2013-47859-R), dirigit per Joan Carles Carbonell Mateu.

En aquest Congrés s’abordarà el concepte de perillositat criminal des d’una perspectiva integral, amb la finalitat d’adequar el seu estudi als pressupòsits garantistes propis d’un Estat democràtic de dret. Amb aquesta finalitat, membres dels Projectes I+D organitzadors del Congrés debatran respecte de les conclusions obtingudes durant el desenvolupament de les seues respectives investigacions. Tanmateix, el Congrés comptarà amb les aportacions d’experts nacionals i internacionals sobre aquesta matèria, de forma que puga oferir-se una visió comparada de l’estudi de la perillositat criminals a l’ordre jurídic d’altres Estats de l’àmbit europeu.

PRESENTACIÓ DE COMUNICACIONS/PÒSTERS

Les persones inscrites que estiguen interessades a presentar una comunicació en el Congrés poden fer-ho abans de l'1 de desembre atenent a les instruccions descrites en l'apartat "Envie de propostes" de l'esdeveniment.

INSCRIPCIÓ I CERTIFICAT D'ASSISTÈNCIA

L'entrada al Congrés serà lliure fins a completar l'aforament de l'espai. A les persones que assistisquen al 75% de les sessions se'ls lliurarà un certificat d'assistència equivalent a 15 hores.

 
Període de l'esdeveniment:
  • De 14 de desembre de 2016 a 15 de desembre de 2016. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres i dissabte de 10:00 a 18:00.
  • d' 11 de novembre de 2016 a 13 de desembre de 2016. Tots els dies de 10:00 a 23:00.
 
 
Lloc de realització

Saló de Graus - Facultat de Dret

 
Organitza

Institut Universitari de Criminologia i Ciències Penals.

www.uv.es/iccp

 

Contacta gestioniccp@uv.es

 
Més informació