Imatge de l’activitat
Premi Vicent Ventura a Pere Miquel Campos

Lliurament del XIII Premi Vicent Ventura

 

Lliurament del XIII Premi Vicent Ventura.

Amb la intervenció d’Esteban Morcillo, Rector de la Universitat de València. Vicent Climent, Rector de la Universitat Jaume I. Rosa Solbes, Periodista. Pere Miquel Campos, Periodista. Guardonat amb el XIII Premi Vicent Ventura.

Entrada gratuïta, aforament limitat

El periodista i escriptor valencià Pere Miquel Campos és el guanyador del XIII Premi Vicent Ventura. La Universitat de València va instaurar aquest guardó l’any 2000 per honorar la memòria del periodista, polític i lluitador cívic mort en 1998. Aquest premi s’atorga a una persona o col•lectiu que s’haja distingit per la seua trajectòria cívica, democràtica i de compromís amb la cultura i llengua valencianes.

Pere Miquel Campos va nàixer a Picassent (l’Horta, 1950). Cofundador de la Unió de Periodistes Valencians. La seua vida periodística s’haja desenvolupat en mitjans alacantins i valencians: Ràdio Popular, Información, El País, Avui, Diario 16, Valencia Semanal, Presidència de la Generalitat Valenciana, V Centenari de la ciutat d’Alacant i, entre 1989 i 2007, en els serveis informatius i diversos programes de Ràdio 9 i Canal 9 (RTVV).

Com a escriptor, és autor de la biografia ‘Arcadi Blasco, retrat’ y ‘Així eren. Alacantins en els 80’

 

Data 6 de novembre de 2012 de 19:30 a 21:00. Dimarts.

 
 
Lloc de realització

Aula Magna. La Nau (Universitat, 2)

 
Organitza

Fòrum de Debats. Universitat de València.

 

Contacta cultura@uv.es

 
Més informació