Invitació
Presentació a l’IVAM de «L’ESPILL, 53» amb visita guiada previa de Xavier Arenós

Presentació de la revista L’Espil, 53 a l’IVAM, amb un recorregut previ per l’exposició «Xavier Arenós. La presència i l’absència» a càrrec de l’artista

18h. Recorregut per l’exposició «Xavier Arenós. La presència i l’absència» a càrrec de l’artista

19h. Presentació del número 53 de la revista L’Espill

Hi intervindran:

Antoni Furió i Gustau Muñoz, directors de la revista, Manuel Guerrero, crític i historiador de l’art, J. Ramon Escrivà, conservador i responsable d’Exposicions temporals de l’IVAM i Xavier Arenós, artista

L’Espill és una revista de pensament contemporani, editada per Publicacions de la Universitat de València. Fundada per Joan Fuster en 1979, en la segona època, a partir de 1999, l’edita la Universitat de València.

A partir del número 50 inclou una secció sobre artistes contemporanis, amb obra seua i articles de contextualització. Fins ara s’han publicat dossiers sobre Perejaume, Joan Fontcuberta i Xavier Arenós. Pròximament apareixerà un altre sobre el cineasta Albert Serra.

L’Espill ofereix panoràmiques de la cultura del nostre temps, amb un ventall molt ampli d’interessos i una orientació crítica. És una publicació quadrimestral i en el seu darrer número, el 53, ocupa un espai important el treball de Xavier Arenós “Fragmentació dinàmica del búnquer d’Antónov-Ovséienko”, acompanyat d’articles de Manuel Guerrero i de Josep Puigsech que emmarquen i interpreten l’obra i trajectòria d’aquest artista conceptual així com l’objecte singular de la seua recerca en aquest cas, el búnquer que hi havia instal·lat al Consolat de l’URSS a Barcelona durant la guerra civil.

 

Data 31 de març de 2017 de 18:00 a 20:30. Divendres.

 
 
Lloc de realització

IVAM · Galeria 6 · C/ Guillem de Castro, 118 · València

 
Organitza

IVAM · Publicacions de la Universitat de València.

 

Contacta marqueting@uv.es

 
Més informació