Inscripcions obertes per a la Jornada a Xàtiva

 

Les polítiques de Govern Obert defineixen un nou marc d’innovació social i democràtica i tenen com a fi primera i última l’apoderament de la ciutadania perquè aconseguisca el poder real de conèixer, controlar i influir permanentment en les qüestions públiques que li afecten i interessen. En aquest sentit, el valor públic que aporten constitueix un element essencial per a la construcción d’una nova manera d’entendre la democràcia, el govern i l’Administració.

El Govern Obert s’articula a través dels pilars de la transparència, la participació i la rendició de comptes. En aquest context, la transparència constitueix la base per a conèixer l’abast del desplegament de les polítiques públiques. No solament es tracta de cumplir lleis autonòmiques o estatals sinó, sobretot, de permetre que l’opinió pública es forme a partir de l’accés a una informació veraç, accessible i disponible en temps real.

Les jornades, organitzades per la Universitat de València en col·laboració amb la Diputació de València, tenen per objecte promoure la conscienciació en matèria de transparència, participació i rendició de comptes en l’àmbit local de càrrecs electes, personal tècnic municipal amb competència en transparencia i/o govern obert, ciutadania i societat civil, mitjançant taules rodones i conferències impartides per personal docent universitari expert en esta matèria.

 

Data De 16 de setembre de 2016 a 17 d’octubre de 2016. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Casa de la Cultura de Xàtiva. Carrer Montcada, 7, 46800 Xàtiva, Valencia

 
Organitza

Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València i la Diputació de València amb la col·laboració de l'Ajuntament de Xàtiva.

http://projeccio.uv.es

 

Contacta unitatsuport@uv.es

 
Més informació