A la Casa de la Cultura de Foios. Oberta inscripció web.

 

Les polítiques de Govern Obert defineixen un nou marc d’innovació social i democràtica i tenen com a fi primera i última l’apoderament de la ciutadania perquè aconseguisca el poder real de conèixer, controlar i influir permanentment en les qüestions públiques que li afecten i interessen. En aquest sentit, el valor públic que aporten constitueix un element essencial per a la construcció d’una nova manera d’entendre la democràcia, el govern i l’Administració. El Govern Obert s’articula a través dels pilars de la transparència, la participació i la rendició de comptes.

En aquest context, la transparència constitueix la base per a conèixer l’abast del desplegament de les polítiques públiques. No solament es tracta de complir lleis autonòmiques o estatals sinó, sobretot, de permetre que l’opinió pública es forme a partir de l’accés a una informació veraç, accessible i disponible en temps real.

Les jornades, organitzades per la Universitat de València en col·laboració amb la Diputació de València, tenen per objecte promoure la conscienciació en matèria de transparència, participació i rendició de comptes en l’àmbit local de càrrecs electes, personal tècnic municipal amb competència en transparència i/o govern obert, ciutadania i societat civil, mitjançant taules rodones i conferències impartides per personal docent universitari expert en esta matèria.

 

Període de l'esdevenimentDe 30 de juny de 2016 a 20 de juliol de 2016. Tots els dies de 00:00 a 13:00.

 
 
Lloc de realització

http://projeccio.uv.es:8080/ins/index.php?sid=84373&lang=ca

 
Organitza

Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Foios i la Diputació de València.

http://projeccio.uv.es/

 

Contacta vicerec.participacio.projeccio@uv.es / unitatsuport@uv.es

 
Més informació