Sagunt. Patrimoni de la Humanitat

Universitat d'Estiu SAGUNT. 1a Edició. Sagunt. Patrimoni de la Humanitat.

És punt de trobada de docents, professionals, estudiants i ciutadans de la localitat i el seu entorn pròxim al llarg de dues jornades de vesprada. “Sagunt, Patrimoni de la Humanitat” és una iniciativa, gratuïta y oberta al públic en general, que compta amb la participació d’especialistes en patrimoni cultural de la Universitat de València (facultat de Geografia i Història i facultat de Ciències Socials) i d’altres àmbits de la societat. Aquestes jornades s’emmarquen dins del procés que ha iniciat l’Ajuntament de Sagunt perquè la ciutat presente una candidatura a Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO.

La Universitat de València, fidel al seu compromís amb el territori i la societat local valenciana, impulsa aquesta acció acadèmica, lligada a la formació, la recerca i la transferència del coneixement, que pretén consolidar-se en la ciutat de Sagunt i el Camp de Morvedre.

 

Període de l'esdevenimentDe 20 de setembre de 2017 a 21 de setembre de 2017. Dimecres i dijous de 18:00 a 20:30.

 
 
Lloc de realització

Centre Cultural "Mario Monreal". Sagunt

 
Organitza

La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sagunt i Diputació de València..

http://projeccio.uv.es/

 

Contacta unitatsuport@uv.es

 
Més informació