El Seminari pretén reflexionar i intercanviar idees i experiències sobre polítiques de qualitat en la formació inicial del professorat de Secundària

 

El I Seminari Internacional. Polítiques de qualitat en la formació inicial del professorat de Secundària, és una iniciativa de la Unitat d'Investigació en Política de l'Educació (UINPE) que conta amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, dels Vicerectorats de Polítiques de Formació i Qualitat Educativa i de Postgrau, de les Facultats de Magisteri i Filosofia i Ciències de l'Educació, del Màster en Professor/a de Educació Secundària i del Departament d'Educació Comparada i Història de l'Educació de la Universitat de València.

L'objectiu principal del Seminari és constituir un espai de reflexió i intercanvi d'idees i experiències entorn de les polítiques de qualitat en la formació inicial del professorat de Secundària que s'impulsen dins i fora de les nostres fronteres a fi d'anar perfilant necessitats d'investigació, crear sinergies que fomenten la comunicació de bones pràctiques, i conciliar la gestió de les polítiques amb la reflexió sobre les mateixes.

Els destinataris del Seminari són: el professorat de les facultats de Filosofia i Ciències de l'Educació i de Magisteri; el professorat del Màster en Professor/a de Educació Secundària i alumnes de doctorat així com membres de les Comissions de Coordinació Acadèmica i els coordinadors i directors dels Másteres de formació del professorat de Secundària, a més aquells professors i investigadors la pràctica professional dels quals, docent, investigadora, o de gestió, estiga vinculada a la formació inicial d'aquest professorat, bé des de les universitats, bé des dels centres dels nivells educatius per als quals capaciten els *másteres: secundària, batxillerat, formació professional i ensenyaments d'idiomes.

Es vol amb això contribuir a aprofundir en un tema d'especial rellevància social que no pot escapar a la reflexió acadèmica: la millora de la qualificació brindada als nous professionals de l'educació.

 

Període de l'esdevenimentDe 4 de juny de 2015 a 5 de juny de 2015. Dijous de 09:00 a 14:00.

 
 
Lloc de realització

Saló d'actes del Rectorat de la Universitat de València (1ª planta).

 
Organitza

El I Seminari Internacional. Polítiques de qualitat en la formació inicial del professorat de Secundària, és una iniciativa de la Unitat d'Investigació en Política de l'Educació (UINPE)..

http://uinpe.uv.es/

 

Contacta Juan.M.Fernandez@uv.es

 
Més informació