Activitats de caràcter científic, divulgatiu, cultural i d’oci al Campus de Burjassot-Paterna

 

El Grup d’Estudiants de Biologia Marina Bioblau, juntament amb Nerium Grup Botànic i la Facultat de Ciències Biològiques de la Universitat de València, ha organitzat, del 15 al 30 d’abril, la Setmana Cultural de la Facultat de Ciències Biològiques (SeCuBi).

La SeCuBi està configurada per un conjunt d’activitats de caràcter científic, divulgatiu, cultural i d’oci, que tindran lloc al Campus de Burjassot-Paterna de la Universitat de València durant les dues últimes setmanes del mes d’abril.

L’objectiu principal de les jornades és destacar la importància de l’estudi de les Ciències Naturals, les quals “han sofert una dràstica disminució dins dels nous plans d’estudi durant els últims anys”, assenyalen des de l’organització.

Així, en la SeCuBi es podran trobar conferències sobre investigació en Biologia Marina i Botànica d’estudiants de postgrau, projeccions de documentals i pel·lícules, xarrades informatives sobre orientació professional i laboral del Grau de Biologia, així com una exposició resultat del concurs de fotografia ‘Revela’t Natura’, el qual s’ha celebrat de l’1 al 13 d’abril.

 

Data De 15 d’abril de 2015 a 30 d’abril de 2015. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Campus de Burjassot-Paterna.

 
Organitza

Grup d’Estudiants de Biologia Marina Bioblau

Nerium Grup Botànic

Facultat de Ciències Biològiques de la Universitat de València.

 

Contacta fac.biologiques@uv.es

 
Més informació