El programa se centrarà en tallers i conferències sobre estils de vida saludable, risc cardiovascular, higiene postural, impacte dels residus, etc.

 

El programa ha estat preparat per la Universitat de València, a través del Vicerectorat de Sostenibilitat i Planificació, dins de les activitats proposades per la Xarxa Valenciana d’Universitats Públiques Saludables -integrada per la Universitat de València, la Universitat Politècnica de València, la Universitat d’Alacant, la Universitat Jaume I i la Universitat Miguel Hernández. Les activitats es desenvoluparan entre el 27 i el 30 d’abril amb motiu de la celebració del Dia Mundial de la Seguretat i la Salut al Treball –establert per l’ONU el 28 d’abril- i el Dia Mundial de la Salut, el qual va tindre lloc el passat dia 7 d’abril.

Dilluns 27 d'abril el lema serà Salut i Nutrició: determinació dels factors de risc cardiovascular i s'informarà sobre diferents temes de nutrició i salut. Les activitats es realitzaran de 9.30 a 13.00 hores al Mercat Central, Metro del Clínic, Mercat de Russafa i la plaça del Campus de Tarongers, i estaran a càrrec d'una combinació d'estudiants de Nutrició, Infermeria i Medicina.

A partir de les 12.30 hores, també al Mercat Central, els estudiants del voluntariat mediambiental realitzaran una activitat sobre l’impacte dels residus dels envasos.

 

Data 27 d’abril de 2015 de 09:30 a 13:00. Dilluns.

 
 
Lloc de realització

Als tres campus, al Mercat Central i Mercat de Russafa

 
Organitza

Vicerectorat de Sostenibilitat i Planificació.

http://www.uv.es/campus-sostenible

 

Contacta cdciencia@uv.es

 
Més informació