La Universitat, primera parada del Dew Tour Bootcamp

Centenars de monopatins inunden la Universitat de València el dia 14 i el 15 d'octubre amb motiu de l’organització del Dew Tour Bootcamp fueled by Mountain

 

Un circuit universitari de skateboarding impulsat per la marca de begudes del grup Pepsico Mountain Dew, la primera parada del qual te lloc a les instal·lacions del Servei d’Educació Física i Esports, i que sens dubte atraurà les mirades d'afeccionats i practicants d'aquest esport.

L'esdeveniment tindrà dues parts, un Open i una altra part de competició, gràcies al muntatge d'una miniramp que s'instal·la davant dels camps de futbol del Servei d’Educació Física i Esports del campus de Blasco Ibáñez.

L'Open comença hiu dimecres 14. Els participants podran gaudir del skate durant tota la jornada del dimecres (de 10 a 20 hores) i el dijous 15 durant tot el matí (de 10.00 a15.00 hores), sempre sota l'atenció de monitors que, a més de supervisar l'activitat, ajudaran aquells que desitgen iniciar-se en l'activitat. Les persones interessades, s’hi poden inscriure telefònicament a través del número 96 398 32 36 en grups de 6 persones cada 30 minuts.

A partir de les 16.00 hores del dijous, tindrà lloc el Miniramp Battle Contest, en el qual participaran skaters de tota la ciutat i que s'anirà tornant més emocionant a mesura que els participants realitzen moviments més difícils. La competició acabarà a les 20.00 amb el lliurament de premis i el comiat del públic assistent i dels participants fins al proper curs. La inscripció per al Miniramp Battle Contest tindrà lloc el dia 15, de 15.30 a 16.30 hores, en equips de dos participants.

Amb aquest esdeveniment, el Servei d’Educació Física i Esports suma una altra acció en la seua aposta per acostar a la comunitat universitària i al públic en general la pràctica d'activitats saludables com el skateboarding, donant-los l'oportunitat de practicar-lo en un entorn positiu, creatiu i segur, que ha de servir d'eina per al desenvolupament, la cultura, l'activitat física i els beneficis de la pràctica de l'esport en si, integrador tant de joves com de la gent més gran.

 
Període de l'esdeveniment:
  • 14 d’octubre de 2015 de 10:00 a 20:00. Dimecres.
  • 15 d’octubre de 2015 de 10:00 a 20:00. Dijous.
 
 
Lloc de realització

València

 
Organitza

Grupo Pepsico Mountain Dew .

http://www.pepsico.es

 

Contacta servei.educacio.fisica@uv.es

 
Més informació