Universitat de València i els seus entorns naturals: Parc Natural de l'Albufera

Període de l'esdeveniment: De 2 de març de 2012 a 15 de març de 2012. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres i dissabte de 16:00 a 20:30.

 

Lloc de realització: Sala d' Exposicions del Musical a Sedaví

 
Descripció:

L'exposició, elaborada per la Universitat de València a través de la unitat de suport del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial, compta amb 25 panells confeccionats pel personal docent i investigador de la Universitat, els tècnics del Parc Natural, així com altres especialistes vinculats a l'aiguamoll (Confederació Hidrogràfica del Xúquer, Conselleria de Medi ambient, etc.).

Sens dubte, constitueix una gran obra de caràcter multidisciplinari, atès que les temàtiques abordades abasten des del procés de formació històrica del llac, la fauna i vegetació, la contaminació i qualitat de les aigües, la (paleo)limnologia i edafologia, les restauracions de dunes, mallades o ullals, les principals activitats econòmiques desenvolupades en l'espai (pesca, arrossar, indústria) o les fites del patrimoni hidràulic (sèquies, vapors, tancats) presents a l'entorn de l'Albufera.

El Vicerector de Participació i Projecció Territorial, Jorge Hermosilla, ha manifestat l'interès a albergar aquesta exposició, pionera en la història de l'Albufera, per part dels municipis emplaçats a l'entorn del Parc Natural, a causa dels estrets vincles (socials, econòmics, culturals o ambientals) que mantenen aquestes poblacions amb l'aiguamoll valencià.

Informació important: la inauguració serà a les 13 h., dilluns 5 de març

 
Organitza:

Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial en col•laboració amb l'Ajuntament de Sedaví.

projeccio.uv/es

 

Contacta: vicerec.participacio.projeccio@uv.es; unitatsuport@uv.es

 
Més informació:
Enrere
Convertir a pdf (obri en nova finestra )
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord