Analitzarà els màsters de Pensament Filosòfic Contemporani, Història Contemporània, Patrimoni Cultural, i Gènere i Polítiques d’Igualtat.

 

Del 28 al 30 de gener, la UV rebrà la visita del comitè que ha d’avaluar, en el marc del programa de renovació de l’acreditació de títols universitaris, els màsters oficials en Gènere i Polítiques d’Igualtat; Història Contemporània; Patrimoni Cultural: Identificació, Anàlisi i Gestió; i Pensament Filosòfic Contemporani.

La Comissió d’Avaluació Externa està formada per cinc membres de diferents universitats espanyoles, un dels quals és un estudiant. Durant la visita, els avaluadors inspeccionaran les instal·lacions dels centres on s’imparteixen els màsters i s’entrevistaran amb diferents col·lectius involucrats en els títols: alumnat, professorat, equips directius, egressats/des, empleadors/es i comitès d’autoavaluació. Així mateix, hi haurà una audiència pública el 29 de gener entre les

13.15 i les 14 hores al Saló de Graus de la Facultat de Geografia i Història perquè qualsevol persona interessada i que no haja estat entrevistada anteriorment puga aportar la seua visió respecte als màsters avaluats.

 

Període de l'esdevenimentDe 28 de gener de 2015 a 30 de gener de 2015. Dimecres, dijous i divendres de 10:50 a 15:00.

 
 
Lloc de realització

Facultat de Geografia i Història, Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació i Institut Universitari d’Estudis de la Dona

 
Organitza

Unitat de Qualitat.

 

Contacta unitat.qualitat@uv.es