Analitzarà els màsters en Arqueologia, Cooperació al Desenvolupament, Ètica i Democràcia, i Tècniques per a la Gestió del Medi Ambient i del Territori.

 

Del 27 al 29 de maig, la UV rebrà la visita del comitè que, en el marc del programa de renovació de l’acreditació de títols universitaris, ha d’avaluar els màsters oficials en Arqueologia, Cooperació al Desenvolupament, Ètica i Democràcia, i Tècniques per a la Gestió del Medi Ambient i del Territori.

La Comissió d’Avaluació Externa està formada per cinc membres de diferents universitats espanyoles. Durant la visita, els avaluadors i les avaluadores inspeccionaran les instal·lacions dels centres on s’imparteixen els màsters i s’entrevistaran amb diferents col·lectius involucrats en els títols: alumnat, professorat, PAS, equips directius, egressats/des, empleadors/es i comitès d’autoavaluació. Així mateix, hi haurà una audiència pública el 28 de maig entre les 16.30 i les 17.30 hores al Saló de Graus de la Facultat de Geografia i Història perquè qualsevol persona interessada i que no haja estat entrevistada anteriorment puga aportar la seua visió respecte als màsters avaluats.

 

Període de l'esdevenimentDe 27 de maig de 2015 a 29 de maig de 2015. Dimecres, dijous i divendres d' 11:30 a 17:00.

 
 
Lloc de realització

Facultat de Geografia i Història, Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació i Institut Interuniversitari de Desenvolupament Local (IIDL)

 
Organitza

Unitat de Qualitat.

 

Contacta unitat.qualitat@uv.es