Publicació i obertura de termini. Convocatòria d'Ajudes per a la realització de projectes col·laboratius Programa VLC-Bioclinic – Supprograma A. Fins al 30 de desembre de 2014

 

S’ha obert el termini per a la presentació de propostes, dins de la convocatòria d’Ajudes per a la realització de Projectes de Cooperació en Investigació Traslacional del Programa VLC-Bioclinic (Subprograma A), en el marc de la iniciativa Campus d'Excel·lència Internacional VLC/CAMPUS. Es tracta de ajudes destinades a la cofinancició de projectes d’investigació traslacional conjunts, amb clara orientació innovadora i de transferència de coneixement, codirigits per investigadors de l’IIS INCLIVA i de la Universitat de València, en els quals es requerisca la col·laboració multidisciplinària entre investigadors no biomèdics, de l'àmbit de les ciències bàsiques i experimentals, les ciències de la vida, de les ciències humanes i socials o d'enginyeria, i investigadors biomèdics, científics i tecnòlegs.

Les ajudes concedides amb càrrec a aquest Subprograma A seran finançades per l’IIS INCLIVA i per la Universitat de València en dos convocatòries diferents publicades simultàniament. Les ajudes podran finançar, total o parcialment, fins un màxim de 44.250€, la contractació de dos investigadors (un investigador amb perfil biomèdic i un amb perfil no biomèdic) a temps complet durant màxim 9 mesos, els quals hauran de treballar conjuntament en el desenvolupament del projecte proposat.

Destinataris:

La convocatòria publicada per la Universitat de València va dirigida a investigadors de la UV que presenten una sol·licitud en col·laboració amb socis de l'IIS INCLIVA (per a major informació sobre els sol·licitants, consulteu la convocatòria).

Termini de presentació: de l'1 al 30 de desembre de 2014, ambdós inclosos.

 

Període de l'esdevenimentd' 1 de desembre de 2014 a 30 de desembre de 2014. Tots els dies de 08:00 a 20:00.

 
 
Lloc de realització

Vicerectorat d’Investigació i Política Científica. Oficina de Transferència de Resultats d’Investigació (OTRI)

 
Organitza

Vicerectorat d’Investigació i Política Científica. Oficina de Transferència de Resultats d’Investigació (OTRI).

http://www.uv.es/otri

 

Contacta vlc-bioclinic@uv.es

 
Més informació