El propòsit és constituir-se en lloc de trobada i presentació de resultats d'investigació, entre els membres del DAE actuals i passats.

 

El Departament d'Anàlisi Econòmica (DAE) ha contribuït durant gairebé cinc dècades a la formació d'un gran nombre d'economistes, alguns dels quals es dediquen professionalment a la investigació en universitats, institucions públiques, organismes reguladors i centres especialitzats d'Europa i Estats Units .

El propòsit del Workshop Anaeco 2015 és constituir-se en lloc de trobada, presentació de resultats d'investigació i intercanvi d'experiències, entre els actuals membres del DAE i els que van estar vinculats al mateix en el passat com a estudiants o investigadors.

Els temes contemplats en les sessions del Workshop corresponen a molt diversos àmbits de la recerca micro i macroeconòmica actual, tant teòrica com aplicada. Entre d'altres problemes d'interès hi ha sessions dedicades a desenvolupament econòmic, política fiscal, competitivitat, innovació, educació i capital humà, regulació financera, economia industrial i economia laboral. En tots els casos els treballs presentats vénen avalats per trajectòries investigadores acreditades.

El DAE convida a participar en les sessions del Workshop a tots els seus membres i als companys dels altres departaments de la Facultat d'Economia, als estudiants de màster i doctorat i totes aquelles persones interessades en les temàtiques abordades.

 

Període de l'esdevenimentDe 8 de juliol de 2015 a 10 de juliol de 2015. Dimecres, dijous i divendres de 09:15 a 14:30.

 
 
Lloc de realització

Aula 3P16 del Departament d'Anàlisi Econòmica

 
Organitza

Departament d'Anàlisi Econòmica.

www.uv.es/anaeco

 

Contacta ivan.arribas@uv.es