Reptes en l'adquisició de les literatures i les llengües. 19, 20 i 21 de novembre

 

Aquest Congrés constitueix l’esdeveniment de referència per a tots els investigadores que treballen en l’àrea de Didàctica de la Llengua i la Literatura tant a nivell nacional com internacional, en tots els nivells de l’educació, des de l’any 1991. Amb una periodicitat constant al llarg de més de 20 anys, representa el Congrés més antic de l’àmbit de coneixement i per primera volta en la seua història es celebrarà a València i a més, organitzat per dues universitats, la Universitat de València i la Universitat Politècnica de València, d’acord amb l’esperit del Campus d’Excel·lència.

El Congrés està presidir per Josep Ballester (Catedràtic Didàctica de la Llengua i la Literatura, UV) i Marisa Carrió (Directora Dept. Lingüística Aplicada, UPV) i les secretaries són Noelia Ibarra (Vicedegana de la Facultat de Magisteri, UV) y Francesca Romero (Subdirectora d'Innovació Docent de l'Escola Tècnica d'Ingenieria del Disseny, UPV).

La seua inauguració serà el proper dimecres dia 19 a les 9.30 i comptarà amb la presència dels dos Rectors (UV i UPV), seguida de la conferència inaugural del professor Ken Bain, futur Doctor Honoris Causa de la Universitat de València (acte convocat pel divendres dia 21 de novembre). Entre les seues conferències destaquen les que impartirà la professora Kristi Jauregui, el catedràtic i director de la revista Comunicar (única revista espanyola en comunicació en JCR en indexació de 2014) i la doctora Maria Amor Pérez Rodríguez, com també la seua conferència de clausura impartida per la dra. Laura Borràs, Presidenta de la Institució de les Lletres Catalanes.

El Congrés comptarà a més amb la participació de més de 400 asistents ja confirmats de diferentes països (Argentina, Méxic, Xile, Itàlia, França, Noruega, Bèlgica, Regne Unit, Eslovàquia, Brasil, Portugal, Xina, Nairobi...) amb sessions plenàries i comunicacions simultànies per part d’especialistes de prestigi nacionals i internacionals.

 

Període de l'esdevenimentDe 19 de novembre de 2014 a 21 de novembre de 2014. Tots els dies de 09:00 a 20:00.

 
 
Lloc de realització

Facultat de Magisteri i Departament de Lingüística Aplicada

 
Organitza

UV i UPV.

 

Contacta noelia.ibarra@uv.es

 
Més informació