Imatge de les XXIII Jornades de Debat sobre Immigració, Diversitat i Democràcia.
XXIII Jornades de Debat 'Immigració, Diversitat i Democràcia'

Dimarts, 4 d'abril

ACTE INAUGURAL, a càrrec de Carles Xavier López, director del Col·legi Major Rector Peset, i Rosario Polito, de la Mesa d'Entitats de Solidaritat amb els Immigrants. CONFERÈNCIA 'Sense papers, sense drets', a càrrec de Pilar Serrano, advocada. Modera: Enrique Asensi, de la Mesa d'Entitats de Solidaritat.

Dimecres, 5 d'abril

CONFERÈNCIA 'Una nova aproximació a les Migracions des de la Unió Europea: anàlisi i perspectives', a càrrec de José Antonio Moreno, advocat i conseller del Comité Econòmic i Social Europeu. Presenta: Ventura Montalbán, de la Mesa d'Entitats de Solidaritat.

Dijous, 6 d'abril

CONFERÈNCIA 'Refugiats i Drets Humans', a càrrec de Jaume Durà, advocat i coordinador de CEAR al País Valencià. Presenta: Isabel López, de la Mesa d'Entitats de Solidaritat. CLOENDA a càrrec de José Miguel Soriano, delegat del Rector per a Cooperació i director de la Càtedra UNESCO de la Universitat de València.

 
Període de l'esdeveniment:
  • 4 d’abril de 2017 de 19:00 a 21:00. Dimarts.
  • 5 d’abril de 2017 de 19:00 a 21:00. Dimecres.
  • 6 d’abril de 2017 de 19:00 a 21:00. Dijous.
 
 
Lloc de realització

Col·legi Major Rector Peset. Sala de la Muralla (plaça Forn de Sant Nicolau 2, València)

 
Organitza

Càtedra UNESCO d'Estudis sobre el Desenvolupament de la Universitat de València i Mesa d'Entitats de Solidaritat amb Immigrants. Col·labora: Col·legi Major Rector Peset i Àrea de Cooperació de la Fundació General de la Universitat de València..

http://www.fundaciouv.es/cooperacio/sudnord/

 

Contacta catedra.unesco@uv.es