• Edifici universitat

  15/07/16

  Admissió i llistes d'espera

  Pots consultar si has estat admès en la Universitat de València en aquest enllaç.

  Si estàs en llista d'espera i t'interessa obtenir plaça, has d'accedir al portal web de la Universitat de València i confirmar en cadascuna de les titulacions el teu interès per continuar en la llista d'espera i així poder participar en les adjudicacions de plaça de les següents crides.

  IMPORTANT: En cas de que no realitzes l'esmentada confirmació, el programa t'exclourà automàticament dels llistats, amb la qual cosa perdràs l'opció de ser admès en eixa titulació.

 • Reclamacions i Segona Correcció PAU 2013

  13/07/16

  Reclamacions i Segona Correcció PAU

  Convocatòria Juliol

  Les reclamacions i segona correcció es faran via telemàtica, els dies 15, 16 i 18 de juliol (fins a les 14 hores). Resultats: 19 de juliol.

  Les reclamacions de segona o tercera correcció: 21, 22 i 23 de juliol (fins a les 14 hores). Resultats: 26 de juliol

 • estudiant observant

  13/07/16

  Visualització exàmens PAU

  Els estudiants que hagen sol.licitat veure els seus examens - els dies 27 i 28 de juliol - tindran que acudir el dia 29 de juliol a les 10 hores a la Sala 5B – Edifici Rectorat – (Avda. Blasco Ibáñez, 13).

  Si vols conèixer quin és el procediment general per a visualitzar els exàmens, clica ací.

   

 • Resultats PAU

  13/07/16

  Resultats de les PAU 2016

  El dimecres 13 de juliol, a partir de les 17 hores, podràs consultar el teu resultat de les PAU clicant al següent enllaç:

  Resultats PAU 2016


   

 • Aula infantil

  27/06/16

  Informació sobre la realització de pràctiques amb persones menors d'edat

  En compliment de la Llei 26/2015, de 28 de juliol, de modificació del sistema de protecció a la infància i a l'adolescència, l’estudiant o estudianta que vulga o haja de realitzar pràctiques que impliquen un contacte habitual amb menors ha d’aportar obligatòriament una certificació negativa del Registre central de delinqüents sexuals que expedeix el Ministeri de Justícia. Per a més informació clica ací.

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies