1r curs
Coordinació: José Mª Centeno Guil
Crèdits totals: 60 |
Obligatori: 6,
Formació bàsica: 54.
Codi |
Nom |
Crèdits |
Caràcter |
Guia docent, horaris, exàmens |
33931 |
Biologia general |
6 |
Formació bàsica |
Veure fitxa |
33937 |
Bioquímica I |
6 |
Formació bàsica |
Veure fitxa |
33935 |
Estadística |
6 |
Formació bàsica |
Veure fitxa |
33934 |
Física |
6 |
Formació bàsica |
Veure fitxa |
33933 |
Fisiologia d'aparells i sistemes |
6 |
Formació bàsica |
Veure fitxa |
33932 |
Fisiologia general |
6 |
Formació bàsica |
Veure fitxa |
33936 |
Psicologia |
6 |
Formació bàsica |
Veure fitxa |
33939 |
Química general |
6 |
Formació bàsica |
Veure fitxa |
33940 |
Química orgànica |
6 |
Formació bàsica |
Veure fitxa |
33948 |
Microbiologia alimentària |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
2n curs
Coordinació: Guadalupe García Llatas
Crèdits totals: 60 |
Obligatori: 54,
Formació bàsica: 6.
Codi |
Nom |
Crèdits |
Caràcter |
Guia docent, horaris, exàmens |
33938 |
Bioquímica II |
6 |
Formació bàsica |
Veure fitxa |
33941 |
Alimentació i cultura |
4,5 |
Obligatori |
Veure fitxa |
33944 |
Bases de la tecnologia d'aliments |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
33942 |
Bromatologia |
10,5 |
Obligatori |
Veure fitxa |
33959 |
Dietètica: dietètica I |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
33969 |
Documentació i metodologia científica |
4,5 |
Obligatori |
Veure fitxa |
33957 |
Nutrició: nutrició |
12 |
Obligatori |
Veure fitxa |
33961 |
Patologia molecular |
4,5 |
Obligatori |
Veure fitxa |
33943 |
Química dels aliments: química dels aliments |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
3r curs
Coordinació: Mónica Gandía Gómez
Crèdits totals: 60 |
Obligatori: 60.
Codi |
Nom |
Crèdits |
Caràcter |
Guia docent, horaris, exàmens |
33960 |
Dietètica: dietètica II |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
33963 |
Dietoteràpia |
9 |
Obligatori |
Veure fitxa |
33955 |
Economia i empresa |
4,5 |
Obligatori |
Veure fitxa |
33962 |
Fisiopatologia |
4,5 |
Obligatori |
Veure fitxa |
33966 |
Legislació alimentària i deontologia |
4,5 |
Obligatori |
Veure fitxa |
33950 |
Parasitologia alimentària |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
33964 |
Patologia nutricional |
4,5 |
Obligatori |
Veure fitxa |
33968 |
Salut pública |
9 |
Obligatori |
Veure fitxa |
33945 |
Tecnologia culinària |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
33951 |
Toxicologia alimentària |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
4t curs
Coordinació: Yelko Rodríguez Carrasco
Crèdits totals: 60 |
Obligatori: 45,
Optatiu: 15.
Codi |
Nom |
Crèdits |
Caràcter |
Guia docent, horaris, exàmens |
33965 |
Farmacologia |
4,5 |
Obligatori |
Veure fitxa |
33954 |
Higiene alimentària |
4,5 |
Obligatori |
Veure fitxa |
33967 |
Nutrició comunitària |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
33970 |
Pràcticum |
18 |
Obligatori |
Veure fitxa |
33971 |
Treball fi de grau en Nutrició Humana i Dietètica |
12 |
Obligatori |
Veure fitxa |
|
Optativitat |
15 |
Optatiu |
|
Assignatures optatives
Codi |
Nom |
Crèdits |
Caràcter |
Guia docent, horaris, exàmens |
33953 |
Alimentació i nutrició esportiva |
4,5 |
Optatiu |
Veure fitxa |
33958 |
Alimentació i Nutrició en persones grans |
4,5 |
Optatiu |
Veure fitxa |
34069 |
Anatomia humana |
6 |
Optatiu |
Veure fitxa |
34076 |
Botànica |
4,5 |
Optatiu |
Veure fitxa |
33949 |
Avaluació de riscos toxicològics |
4,5 |
Optatiu |
Veure fitxa |
33946 |
Iniciació a la investigació |
6 |
Optatiu |
Veure fitxa |
34086 |
Immunologia |
4,5 |
Optatiu |
Veure fitxa |
33947 |
Nous aliments |
6 |
Optatiu |
Veure fitxa |
33952 |
Nutrició en situacions d'emergència |
4,5 |
Optatiu |
Veure fitxa |
33956 |
Nutrició infantil |
4,5 |
Optatiu |
Veure fitxa |
1r curs
Coordinació: José Mª Centeno Guil
Crèdits totals: 60 |
Obligatori: 6,
Formació bàsica: 54.
Codi |
Nom |
Crèdits |
Caràcter |
Guia docent, horaris, exàmens |
33931 |
Biologia general |
6 |
Formació bàsica |
Veure fitxa |
33937 |
Bioquímica I |
6 |
Formació bàsica |
Veure fitxa |
33935 |
Estadística |
6 |
Formació bàsica |
Veure fitxa |
33934 |
Física |
6 |
Formació bàsica |
Veure fitxa |
33933 |
Fisiologia d'aparells i sistemes |
6 |
Formació bàsica |
Veure fitxa |
33932 |
Fisiologia general |
6 |
Formació bàsica |
Veure fitxa |
33936 |
Psicologia |
6 |
Formació bàsica |
Veure fitxa |
33939 |
Química general |
6 |
Formació bàsica |
Veure fitxa |
33940 |
Química orgànica |
6 |
Formació bàsica |
Veure fitxa |
33948 |
Microbiologia alimentària |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
2n curs
Coordinació: Guadalupe García Llatas
Crèdits totals: 60 |
Obligatori: 54,
Formació bàsica: 6.
Codi |
Nom |
Crèdits |
Caràcter |
Guia docent, horaris, exàmens |
33938 |
Bioquímica II |
6 |
Formació bàsica |
Veure fitxa |
33941 |
Alimentació i cultura |
4,5 |
Obligatori |
Veure fitxa |
33944 |
Bases de la tecnologia d'aliments |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
33942 |
Bromatologia |
10,5 |
Obligatori |
Veure fitxa |
33959 |
Dietètica: dietètica I |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
33969 |
Documentació i metodologia científica |
4,5 |
Obligatori |
Veure fitxa |
33957 |
Nutrició: nutrició |
12 |
Obligatori |
Veure fitxa |
33961 |
Patologia molecular |
4,5 |
Obligatori |
Veure fitxa |
33943 |
Química dels aliments: química dels aliments |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
3r curs
Coordinació: Mónica Gandía Gómez
Crèdits totals: 60 |
Obligatori: 60.
Codi |
Nom |
Crèdits |
Caràcter |
Guia docent, horaris, exàmens |
33960 |
Dietètica: dietètica II |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
33963 |
Dietoteràpia |
9 |
Obligatori |
Veure fitxa |
33955 |
Economia i empresa |
4,5 |
Obligatori |
Veure fitxa |
33962 |
Fisiopatologia |
4,5 |
Obligatori |
Veure fitxa |
33966 |
Legislació alimentària i deontologia |
4,5 |
Obligatori |
Veure fitxa |
33950 |
Parasitologia alimentària |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
33964 |
Patologia nutricional |
4,5 |
Obligatori |
Veure fitxa |
33968 |
Salut pública |
9 |
Obligatori |
Veure fitxa |
33945 |
Tecnologia culinària |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
33951 |
Toxicologia alimentària |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
4t curs
Coordinació: Yelko Rodríguez Carrasco
Crèdits totals: 60 |
Obligatori: 45,
Optatiu: 15.
Codi |
Nom |
Crèdits |
Caràcter |
Guia docent, horaris, exàmens |
33965 |
Farmacologia |
4,5 |
Obligatori |
Veure fitxa |
33954 |
Higiene alimentària |
4,5 |
Obligatori |
Veure fitxa |
33967 |
Nutrició comunitària |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
33970 |
Pràcticum |
18 |
Obligatori |
Veure fitxa |
33971 |
Treball fi de grau en Nutrició Humana i Dietètica |
12 |
Obligatori |
Veure fitxa |
|
Optativitat |
15 |
Optatiu |
|
Assignatures optatives
Codi |
Nom |
Crèdits |
Caràcter |
Guia docent, horaris, exàmens |
33953 |
Alimentació i nutrició esportiva |
4,5 |
Optatiu |
Veure fitxa |
33958 |
Alimentació i Nutrició en persones grans |
4,5 |
Optatiu |
Veure fitxa |
34069 |
Anatomia humana |
6 |
Optatiu |
Veure fitxa |
34076 |
Botànica |
4,5 |
Optatiu |
Veure fitxa |
33949 |
Avaluació de riscos toxicològics |
4,5 |
Optatiu |
Veure fitxa |
33946 |
Iniciació a la investigació |
6 |
Optatiu |
Veure fitxa |
34086 |
Immunologia |
4,5 |
Optatiu |
Veure fitxa |
33947 |
Nous aliments |
6 |
Optatiu |
Veure fitxa |
33952 |
Nutrició en situacions d'emergència |
4,5 |
Optatiu |
Veure fitxa |
33956 |
Nutrició infantil |
4,5 |
Optatiu |
Veure fitxa |
1r curs
Coordinació: José Mª Centeno Guil
Crèdits totals: 60 |
Obligatori: 6,
Formació bàsica: 54.
Codi |
Nom |
Crèdits |
Caràcter |
Guia docent, horaris, exàmens |
33931 |
Biologia general |
6 |
Formació bàsica |
Veure fitxa |
33937 |
Bioquímica I |
6 |
Formació bàsica |
Veure fitxa |
33935 |
Estadística |
6 |
Formació bàsica |
Veure fitxa |
33934 |
Física |
6 |
Formació bàsica |
Veure fitxa |
33933 |
Fisiologia d'aparells i sistemes |
6 |
Formació bàsica |
Veure fitxa |
33932 |
Fisiologia general |
6 |
Formació bàsica |
Veure fitxa |
33936 |
Psicologia |
6 |
Formació bàsica |
Veure fitxa |
33939 |
Química general |
6 |
Formació bàsica |
Veure fitxa |
33940 |
Química orgànica |
6 |
Formació bàsica |
Veure fitxa |
33948 |
Microbiologia alimentària |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
2n curs
Coordinació: Guadalupe García Llatas
Crèdits totals: 60 |
Obligatori: 54,
Formació bàsica: 6.
Codi |
Nom |
Crèdits |
Caràcter |
Guia docent, horaris, exàmens |
33938 |
Bioquímica II |
6 |
Formació bàsica |
Veure fitxa |
33941 |
Alimentació i cultura |
4,5 |
Obligatori |
Veure fitxa |
33944 |
Bases de la tecnologia d'aliments |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
33942 |
Bromatologia |
10,5 |
Obligatori |
Veure fitxa |
33959 |
Dietètica: dietètica I |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
33969 |
Documentació i metodologia científica |
4,5 |
Obligatori |
Veure fitxa |
33957 |
Nutrició: nutrició |
12 |
Obligatori |
Veure fitxa |
33961 |
Patologia molecular |
4,5 |
Obligatori |
Veure fitxa |
33943 |
Química dels aliments: química dels aliments |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
3r curs
Coordinació: Mónica Gandía Gómez
Crèdits totals: 60 |
Obligatori: 60.
Codi |
Nom |
Crèdits |
Caràcter |
Guia docent, horaris, exàmens |
33960 |
Dietètica: dietètica II |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
33963 |
Dietoteràpia |
9 |
Obligatori |
Veure fitxa |
33955 |
Economia i empresa |
4,5 |
Obligatori |
Veure fitxa |
33962 |
Fisiopatologia |
4,5 |
Obligatori |
Veure fitxa |
33966 |
Legislació alimentària i deontologia |
4,5 |
Obligatori |
Veure fitxa |
33950 |
Parasitologia alimentària |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
33964 |
Patologia nutricional |
4,5 |
Obligatori |
Veure fitxa |
33968 |
Salut pública |
9 |
Obligatori |
Veure fitxa |
33945 |
Tecnologia culinària |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
33951 |
Toxicologia alimentària |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
4t curs
Coordinació: Yelko Rodríguez Carrasco
Crèdits totals: 60 |
Obligatori: 45,
Optatiu: 15.
Codi |
Nom |
Crèdits |
Caràcter |
Guia docent, horaris, exàmens |
33965 |
Farmacologia |
4,5 |
Obligatori |
Veure fitxa |
33954 |
Higiene alimentària |
4,5 |
Obligatori |
Veure fitxa |
33967 |
Nutrició comunitària |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
33970 |
Pràcticum |
18 |
Obligatori |
Veure fitxa |
33971 |
Treball fi de grau en Nutrició Humana i Dietètica |
12 |
Obligatori |
Veure fitxa |
|
Optativitat |
15 |
Optatiu |
|
Assignatures optatives
Codi |
Nom |
Crèdits |
Caràcter |
Guia docent, horaris, exàmens |
33953 |
Alimentació i nutrició esportiva |
4,5 |
Optatiu |
Veure fitxa |
33958 |
Alimentació i Nutrició en persones grans |
4,5 |
Optatiu |
Veure fitxa |
34069 |
Anatomia humana |
6 |
Optatiu |
Veure fitxa |
34076 |
Botànica |
4,5 |
Optatiu |
Veure fitxa |
33949 |
Avaluació de riscos toxicològics |
4,5 |
Optatiu |
Veure fitxa |
33946 |
Iniciació a la investigació |
6 |
Optatiu |
Veure fitxa |
34086 |
Immunologia |
4,5 |
Optatiu |
Veure fitxa |
33947 |
Nous aliments |
6 |
Optatiu |
Veure fitxa |
33952 |
Nutrició en situacions d'emergència |
4,5 |
Optatiu |
Veure fitxa |
33956 |
Nutrició infantil |
4,5 |
Optatiu |
Veure fitxa |