• Ampliació Oferta

  04/04/17

  Ampliació de l’oferta de màsters oficials curs 2017-18

  S’han incorporat a l’oferta:

  • Màster Universitari en Teledetecció i
  • Màster Universitari en Enginyeria en Telecomunicació

  Per a més informació clica aquí

 • Preinscripció Màster

  20/01/17

  Obert el termini de preinscripció a Màster per al curs 2017-2018.

  Ja pots preinscriu-te en els Màsters Oficials de la Universitat de València! El termini estarà obert des del dia 16 de gener fins a l'1 de setembre de 2017.

  La Universitat de València et dóna l'oportunitat de preinscriu-te en qualsevol dels seus màsters oficials en dues fases o períodes.

  El primer s'obre aquest dilluns 16 de gener i finalitzarà a les 14:00 hores del 15 de juny de 2017 (hora peninsular). Recorda que cadascun dels màsters compta amb els seus propis requisits d'accés que podràs consultar als seus respectius portals webs abans de preinscriu-te.

  Una vegada preinscrita o preinscrit, coneixeràs el resultat de la baremació l'11 de juliol de 2017.Si resultes admesa o admès en el màster, hauràs de matricular-te entre el 17 i el 20 de juliol de 2017.Si has quedat en llista d'espera, cap la possibilitat que el 26 de juliol et pugues matricular en els Màsters Oficials, sempre que s'hagen produït vacants en el procés de matriculació.

  Tota la informació està disponible a la web de la Universitat de València. Per a qualsevol dubte, pots contactar amb nosaltres a través de postgrado@uv.es o  les xarxes socials.

   

 • Erasmus

  21/12/16

  NUEVA CONVOCATORIA DE BECAS ERASMUS MUNDUS PARA "Máster universitario Erasmus Mundus en Psicología del Trabajo, las Organizaciones y los Recursos Humanos" Curso 2017-2018

  NOVA CONVOCATÒRIA DE BEQUES ERASMUS MUNDUS PER

  "Màster universitari Erasmus Mundus en Psicologia del Treball, les Organitzacions i els Recursos Humans"

  Curs 2017-2018

  (https://www.erasmuswop.org)

  Nova convocatòria de beques ERASMUS MUNDUS per a estudiants que volen participar en el Màster universitari Erasmus Mundus en Psicologia del Treball, les Organitzacions i els Recursos Humans (WOP-P). El Màster WOP-P té com a objectiu formar els estudiants com a professionals competents en l'àrea de la Psicologia del Treball, les Organitzacions i els Recursos Humans i s'ha consolidat com un dels màsters europeus de més alta qualitat en aquesta àrea aplicada. Els estudis tenen una durada de dos anys (120 crèdits ECTS) i s'han de fer en almenys dues de les quatre universitats que formen part del consorci europeu: Universitat de València (Espanya), Universitat de Barcelona (Espanya), Ànima Mater Studiorum-Università di Bologna (Itàlia), i Universidade de Coimbra (Portugal). Recentment s'han incorporat: la universitat de Brasília al Brasil, la Universitat de Baltimore, Institut de Tecnologia d'Illinois, Institut de Tecnologia de Florida, la Universitat de Puerto Rico i la universitat de Guelph al Canadà.

  Pel proper curs 2017-2018 s'ha obert una convocatòria de beques per a estudiants que vulguin estudiar el màster.

   a) beques per a estudiants de "Programme Country Institutions", 1000 euros per mes, més ajuda per al pagament de la matrícula i viatges (veure https://www.erasmuswop.org)

  b) beques per a estudiants de "Partner Country Institutions", 1000 euros per mes, més ajuda per al pagament de la matrícula i viatges (veure https://www.erasmuswop.org)

  Beques estudiants: termini obert del 5 desembre 2016 al 5 març 2017.

  Període d'admissió per al màster WOP-P (si no se sol·licita beca Erasmus Mundus): des del 6 març 2017 a Julio-Setembre de 2017.

  Més informació a la pàgina web del programa https://www.erasmuswop.org

   

 • Llista d'Espera

  07/10/16

  Resolució Llista d'Espera

  Podeu trobar el resultat del procés d'admissió de la llista d'espera de la fase I i llista d'espera en fase II consultant els llistats aquí

 • ordinadors

  05/10/16

  Últimes places de màsters oficials

  Vols estudiar un màster oficial? Encara estàs a temps!

  Oberta la matrícula de les últimes places de màster oficial de la Universitat.

  Més informació ací

 • Admissió

  22/09/16

  RESOLUCIÓ/ADIMISSIÓ FASE II

  Podeu trobar el resultat del procés d'admissió en fase II consultant els llistats aquí

   

   

   

   

 • MatrAssist

  07/07/16

  Informació Matrícula Assistida Màster

  Pròxima l'obertura del termini d'automatrícula, recomanem consultar el document annex, en el que s'informa del lloc i dates de matrícula assistida per Centre. Esta informació serà útil en el cas que en el procés d'automatrícula es produïra algun problema o resultara impossible realitzar-lo per falta de mitjans electrònics.

 • Aula infantil

  27/06/16

  Informació sobre la realització de pràctiques amb persones menors d'edat

  En compliment de la Llei 26/2015, de 28 de juliol, de modificació del sistema de protecció a la infància i a l'adolescència, l’estudiant o estudianta que vulga o haja de realitzar pràctiques que impliquen un contacte habitual amb menors ha d’aportar obligatòriament una certificació negativa del Registre central de delinqüents sexuals que expedeix el Ministeri de Justícia. Per a més informació clica ací.

 • Sessions

  29/04/16

  Sessions Informatives Màsters Oficials curs 2016/2017

  El Vicerectorat d'Estudis de Postgrau ha organitzat unes sessions informatives dirigides a difondre, entre els nostres estudiants i estudiantes d'últim curs de grau o llicenciatura, l'oferta de màsters oficials del pròxim curs 2016-2017.

  Les sessions seran les següents:

  Campus Lloc Data Hora
  Blasco Ibáñez Saló d'Actes F. Filologia Dimarts, 10 de Maig 11:30
  Blasco Ibáñez Saló d'Actes F. Filologia Dimarts, 10 de Maig 16:00
  Burjassot-Paterna

  Sala Charles Darwin,

  (Aulari Interfacultatiu)

  Dimecres, 11 de Maig 11:30
  Burjassot-Paterna

  Sala Charles Darwin,

  (Aulari Interfacultatiu)

  Dimecres, 11 de Maig 16:00
  Tarongers Aula 101, Aulari Sud Dijous, 12 de Maig 11:30
  Tarongers Aula 101, Aulari Sud Dijous, 12 de Maig 16:00

  Les sessions seran presentades pel Vicerector d'Estudis de Postgrau hi  intervindran els directors dels màsters de cadascun dels campus, que realitzaran una breu presentació dels aspectes més rellevants d'aquests estudis (perfil de l'estudiant al qual va dirigit, aspectes més característics del títol i àmbits d'inserció laboral).

  Per a més informació de l'Ordre d'Intervenció:

 • Preinscripció

  23/09/15

  Resolucions admissió màsters oficials curs 2015-2016 (Fase II, setembre 2015)

  S'han publicat els resultats de la segona fase de preinscripció a màsters oficials del curs 2015-2016, (fase II, setembre 2015). Es pot accedir als llistats a través de la pestanya corresponent de la preinscripció (http://ir.uv.es/gLSI0EE).

  Les persones interessades han rebut una comunicació a través de la seu electrònica en què se'ls informa de forma detallada del resultat de la seua sol·licitud de preinscripció i, en cas d'haver resultat admés de forma condicional, del termini de què disposen per a aportar els documents que falten i així poder formalitzar la seua matrícula entre el dia 28 de setembre i l'1 d'octubre de 2015.

  Per a qualsevol dubte, poden dirigir-se al Servei de Postgrau per correu electrònic (postgrau@uv.es) o a les seues dependències de l'Edifici del Rectorat (Av. Blasco Ibàñez, 13 de València) en horari d'oficina (de 9 a 14 hores, de dilluns a divendres).

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies