Branca de coneixement: Ciències

Centre on s'imparteix: Facultat de Farmàcia

Web específica del grau: www.uv.es/graus/gastronomiques

Nombre de crèdits del títol: 240

Matèries formació bàsica: 60

Matèries obligatòries: 130,5

Matèries optatives: 19,5

Pràctiques externes: 18

Treball fi de grau: 12

Tipus d'ensenyament: Presencial

Cursos: 4

Places de nou ingrés: 50

Professions regulades per a les quals capacita el títol: No procedeix

Llengües utilitzades al llarg del procés formatiu: Castellà, Valencià

Nombre mínim de crèdits de matrícula per estudiant: 30 ECTS

President/a de la Comissió Acadèmica del Títol (CAT) Moltó Cortés, Juan Carlos

Coordinador/a de la titulació Soriano del Castillo, José Miguel

Coordinador/a de pràctiques externes Carbó Valverde, Ester

Coordinador/a d'intercanvis Mañes Vinuesa, Jordi

Interès acadèmic, científic o professional:

El grau en Ciències Gastronòmiques vol formar professionals amb una bona base de coneixements científics, tecnològics, de salut i de gestió empresarial, capaços de dissenyar projectes i gestionar serveis gastronòmics en els camps professionals de l’alta cuina, de la restauració comercial i col·lectiva i de la indústria alimentària. A més, el grau capacita per a desenvolupar i fomentar la creativitat, la innovació i la investigació en el món de la gastronomia, de gran impacte econòmic i social, donant resposta als canvis que es produeixen en l’àmbit de l’alimentació, en la percepció 
de la cuina i en les noves formes de consum.

Informacions pràctiques:

Per a estudiar Ciències Gastronòmiques, és recomanable tenir coneixements previs de biologia, de química, de física i de matemàtiques. 

Els ensenyaments pràctics representen un element fonamental en la formació ’aquest grau.

El grau té la col·laboració del Centre de Turisme de la Generalitat Valenciana, de la Federació Empresarial d’Hostaleria de València, de l’Escola d’Hostaleria Gambrinus, i també de Mercavalèn-cia, dels Consells Reguladors de Denominacions d’Origen de la Comunitat Valenciana i de l’Acadè-mia Valenciana de Gastronomia.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies