Amics i Antics Alumnes celebra, al març, la setena edició del Curs Sabors sobre cuina vegetariana

Sopa freda de tomaca i remolatxa.

La programació cultural d’Amics i Antics Alumnes continua al març amb set activitats. Club de Lectura, xarrades, excursions als castells valencians i una nova edició del Curs Sabors, aquesta vegada sobre cuina vegetariana, conformen les propostes del col·lectiu de la Universitat de València.

El mercat de l’alimentació ha hagut de fer-li lloc a un nou mercat emergent i a l’alça en els últims anys: el mercat de l’alimentació vegetariana. És per aquest motiu, que Amics i Antics Alumnes, juntament amb Valencia Club Cocina organitzen, el 26 de març, la setena edició de Sabors sobre Cuina Vegetariana, en la qual, els futurs xefs aprendran a elaborar un menú d’allò més sa consistent en sopa freda de tomaca i fruits rojos; mamia de pèsols i menta; croqueta de formatge i espinacs; risotto d’alls tendres i ‘chia’; i pinya fregida en kataiffi.
 
En aquest curs s’hi ofereix una classe pràctica de cuina amb un xef professional; un receptari i els utensilis necessaris per a l’aprenentatge; i una degustació de l’elaborat a la sala amb aigua i vi D.O. València.
 
Activitats gratuïtes
D’altra banda, continuen en marxa les activitats gratuïtes d’Amics com són el Club de Lectura, que aquest dimarts, dia 3, se centrarà en l’obra ‘La conjura contra América’, de Philip Roth; i Alumni Comparteix, que en aquesta ocasió consistirà en una xarrada que posarà al descobert els secrets d’una hipoteca. Serà impartida per Asunción Capella, analista de risc i membre del col·lectiu, el dia 11 de març, a les 17:30 hores, a la seu d’AlumniUV (Amadeu de Savoia 4, València).
 
La resta de les activitats, organitzades amb la col·laboració del Club de Viatges Fil-per-Randa, compten amb una subvenció econòmica per part del col•lectiu de la Universitat. El dia 8 de març, els membres d’Amics es desplaçaran al naixement del Vinalopó, on faran una interessant ruta verda, i a la Vall d’Agres, per a conèixer el paisatge de rondalla que n’ofereix així com el mític castell de Banyeres.
 
Després de les festes de Falles, es reprendran les eixides pel territori valencià. El dia 29, es viatjarà, d’una banda, a la línia del Palància, on es visitaran els escenaris de la Guerra Civil de la Serra d’Andilla; i, d’una altra, es durà a terme una interpretació botànica per aquesta mateixa zona, Andilla-Les Alcubles, mitjançant una ruta verda de dificultat baixa.
 
+Info: www.uv.es/amics
 

Data d'actualització: 2 de de març de 2015 10:58.

Llista de notícies