Anàlisi dels resultats del 26-J, hui en el segon debat de Claustre Obert

Imatge d'una urna.

‘Ja tenim els resultats…i ara què?’ és la pregunta que planteja el segon debat de Claustre Obert, cicle organitzat conjuntament per la Universitat de València i el diari ‘Levante-EMV, que reunirà analistes i especialistes polítics per debatre els resultats electorals del 26-J hui dimecres, 29 de juny, a les 19 hores a l’Ateneu de València.

A la taula redona, moderada pel professor de Periodisme de la Universitat de València Guillermo López, hi participaran Vicenta Tasa, professora de Dret Constitucional i Ciències Polítiques a la Universitat de València; Joan Romero, catedràtic de Geografia Humana de la Universitat; Ana Garrido, membre de la Unió de Periodistes Valencians i redactora al diari ‘La Razón’; José Manuel Pavía, catedràtic de Mètodes Quantitatius de la Universitat de València i director del grup de recerca en Estudis Electorals i Opinió Pública, i Julio Monreal, director de Levante-EMV.

El cicle Claustre Obert es va reiniciar el passat 6 de juny amb la conferència ‘Els efectes de la robotització industrial sobre l’ocupació’. El diari ‘Levante-EMV’ va prendre el relleu del diari ‘El País’ en aquest espai de debats coorganitzat amb la Universitat de València. 

Data d'actualització: 29 de de juny de 2016 08:34.

Llista de notícies