Arranca el nou curs i torna InfoUniversitat amb tota l’actualitat informativa de la Universitat de València

Portada d'InfoUniversitat 151.

Comença un nou curs i torna InfoUniversitat, el periòdic electrònic setmanal de la Universitat de València. Precisament les dades del curs que ara comença centren una de les informacions del periòdic. També les dones i les matemàtiques, la benvinguda als nous Erasmus o la presentació al Jardí Botànic de la imatge d’À Punt Mèdia. Aquest número d’InfoUniversitat que es pot consultar clicant ací.

Lucía Sanus ha estat una de les organitzadores d’un important congrés de joves que investiguen en Matemàtiques. En una entrevista parla de la relació de les dones i les matemàtiques. També en aquest número s’explica la benvinguda que rep l’estudiantat Erasmus en la Universitat de València, la segona d’Europa en aquest programa.

Les dades bàsiques del nou curs (2017-2018), que confirmen la Universitat de València com a la preferida per la societat valenciana, es recorden en aquest InfoUniversitat.

Finalment, el Jardí Botànic de la Universitat ha acollit dimarts 12 la presentació de la imatge corporativa de la futura ràdio i televisió valencianes. En InfoUniversitat incloem el vídeo on es mostra aquesta imatge.

Data d'actualització: 14 de de setembre de 2017 07:41.

Llista de notícies