El cabaret teatral d’Escena Erasmus arriba aquest dissabte a La Nau

Una escena de l'obra ‘Europa, Cabaret del Desencant’, d'Escena Erasmus. Foto: Abulaila.

Després de visitar Gàtova, Les Alcubles, L’Eliana i Ontinyent, l’espectacle d’Escena Erasmus de la Universitat de València arriba al Claustre del Centre Cultural La Nau de la Universitat aquest dissabte, 4 de juliol, a les 22:30 hores. En aquesta ocasió els estudiants-actors representen ‘Europa, Cabaret del Desencant’, un crit esperançat i extraordinari d’uns joves convençuts que és possible forjar un futur millor, tot i que l’Europa que habiten ara siga tot un desencant.

Un total de nou actrius i dos actors, en la seua majoria estudiants Erasmus de la Universitat de València, conten les misèries dels seus països en un espectacle amb molts contrastos perquè, tot i que el format és un alegre cabaret berlinés, deixa a l’aire la part més amarga de la realitat europea: l’austeritat, la crisi, la immigració, la desigualtat, la injustícia...
 
L’espectacle parteix de peces escrites per a l’ocasió per nou dramaturgs valencians: Maribel Bayona, Xavier Puchades, Guada Sáez, Patricia Pardo, Eugenia Sancho, Pasqual Alapont, Javier Sahuquillo, Josep Lluís Sirera i Daniel Tormo. 
 
La gira d’enguany forma part del programa ‘Les Europes Menudes’. Aquesta iniciativa, que és possible gràcies al suport de l’Àrea de Cultura de la Diputació de València i diferents vicerectorats de la Universitat de València (Cultura i Igualtat, Internacionalització i Cooperació, Participació i Projecció Territorial) i la col·laboració de la Fundació SGAE.
 
El projecte teatral Escena Erasmus de la Universitat de València és Premi Carlemany de la Joventut al 2011 del Parlament Europeu. Des del 2010 més de 20.000 persones han vist els espectacles en les diferents gires en les que han participat al llarg de tota la geografia espanyola. Des de fa tres anys visiten municipis valencians, i només a la província de València han realitzat més de 40 representacions i han assistit més de 8.000 persones de públic. 
 
Entrades
El muntatge d’enguany se celebra en el marc del Festival Serenates que té lloc al Claustre de La Nau fins el dia 6 de juliol. Les entrades es poden adquirir a través de La Tenda de la Universitat o en La Tenda del Centre Cultural La Nau a un preu de 3 euros. També es poden comprar les entrades el mateix dia de l’espectacle en la taquilla habilitada a l’accés de La Nau a partir de les 20 hores. 
 

Data d'actualització: 3 de de juliol de 2015 08:54.

Llista de notícies