La Càtedra Joan Fuster convoca una borsa per a una recerca sobre la seua obra

Joan Fuster.

La Càtedra Joan Fuster convoca la borsa d’estudi Joan Fuster per a un treball de recerca sobre qualsevol aspecte de l’obra de l’esmentat autor. L’estudi final ha de tindre entre 200 i 300 folis (d’al voltant de 2.000 caràcters). L’import de la borsa és de 4.000 euros. El termini de presentació acaba el 30 de maig de 2013. La borsa d’estudi s’adjudicarà durant els trenta dies següents al termini de presentació de les sol·licituds.

Les sol·licituds han d’anar dirigides a Càtedra Joan Fuster. Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana, Avda. Blasco Ibáñez, 32, 46010, València. En el moment de concedir la borsa seran lliurats 1.500 euros; la resta, en el moment de lliurament de la memòria i l’estudi finals.

La Càtedra Joan Fuster va ser creada per la Universitat de València el 16 de juny de 1993 per a estudiar i difondre l’obra de l’escriptor i dels temes de recerca i reflexió que hi va abordar, en l’àmbit de les ciències humanes. Està adscrita a la seu en aquesta Universitat de l’Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana. S’encarreguen de la programació i la gestió de les activitats un coordinador i una comissió, formada per experts en els camps temàtics que Joan Fuster va tractar en la seua obra: pensament, història social i cultural, literatura, normativa i ús de la llengua.

Les activitats de la Càtedra són la recerca i la realització de reunions de treball o debat, conferències i seminaris, cursos, edicions o altres relacionades amb la seua finalitat.

Més informació en:
http://www.uv.es/catedra/
http://web.ua.es/iifv/pres.html
 

Data d'actualització: 20 de de març de 2013 13:00.

Llista de notícies