El catedràtic de la Universitat Ángel Blasco pren possessió com a magistrat del Suprem

Ángel Blasco.

El catedràtic de la Universitat de València Ángel Blasco Pellicer pren possessió com a magistrat del Tribunal Suprem aquest dilluns, 7 de setembre. Blasco s’incorpora a la Sala IV, que tramita assumptes socials. Un altre professor de la Facultat de Dret de la Universitat de València, Francisco Javier Orduña, catedràtic de Dret Civil, exerceix també com a magistrat de l’alt tribunal.

Blasco accedeix al lloc pel torn d’advocats i juristes de reconegut prestigi. La decisió es va adoptar pel Ple del Consell General del Poder Judicial en la reunió de 22 de juliol.
 
Ángel Blasco Pellicer (Simat de la Valldigna, 1956), catedràtic del Departament de Dret del Treball de la Universitat de València, del que va ser director durant huit anys, és autor de nombroses publicacions científiques en els diferents camps que componen la seua disciplina (més de 20 llibres en règim d’autoria o coautoria, així com un nombre d’articles en revistes especialitzades i capítols de llibre que passa la centena). Així mateix, ha estat advocat en exercici de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de València (1979-1994), president del Consell Econòmic i Social de la Comunitat Valenciana (1996-1997), àrbitre del SIMA i del TAL de la Comunitat Valenciana i magistrat suplent del TSJ de la Comunitat Valenciana.
 

Data d'actualització: 7 de de setembre de 2015 07:00.

Llista de notícies