Climate-kic obri el termini per a l’escola d’estiu sobre emprenedoria en canvi climàtic

Logo Climate-Kic

Climate Kic ha obert el termini per a inscriure’s en l’escola d’estiu ‘The Journey’ dirigida a alumnat de postgrau per formar en projectes sobre canvi climàtic. Climate Kic és un partenariat públic-privat, en què la Universitat de València participa com a soci. En l’escola d’estiu d’entre 3 i 5 setmanes es faran estades en tres localitats europees.

The Journey’ és una escola d'estiu internacional d'entre 3 i 5 setmanes de durada organitzada per Climate KIC (www.climate-kic.org/) amb l'objectiu d'oferir a estudiantat de postgrau la possibilitat de convertir-se en la pròxima generació de líders de la innovació entorn del canvi climàtic.

Aquesta escola d'estiu està dirigida a estudiants de postgrau d'entre 21 i 41 anys que vulguen emprendre en l'àmbit del canvi climàtic i que tinguen un alt nivell d'anglès. Poden participar alumnes tant de branques tècniques relacionades amb el medi ambient i la sostenibilitat com a socioeconòmiques, per la qual cosa l'ambient és molt multidisciplinari i internacional, sent seleccionats alumnes de tot el món.

L'escola d'estiu està organitzada pels socis de Climate KIC, entre ells la Universitat de València, i es desenvolupa en tres localitats europees diferents entre les quals estan: París, Londres, València, Bolonya (Itàlia), Zuric (Suïssa), Hamburg (Alemanya), Munic (Alemanya), Budapest (Hongria), Lund (Suècia), Breslavia (Polònia), Trondheim (Noruega), Holanda i la regió de West Midlands (Anglaterra).

Dates de l'Escola d'Estiu:

Enguany Climate KIC organitza 6 edicions de “The Journey” en tres dates diferents segons la ruta establida entre les universitats organitzadores. Així, la Ruta 1 (de cinc setmanes) serà del 3 de juliol al 6 d’agost; la Ruta 2 (de tres setmanes), del 17 de juliol al 6 d’agost (la ‘Global Edition’), i la Ruta 3 (de cinc setmanes) del 24 de juliol al 27 d’agost.

Finançament:

Els estudiants de la UE (titulars d'un passaport de la zona econòmica europea o suís i els estudiants no europeus però matriculats, a temps complet, en una universitat europea durant el curs acadèmic 2015/16) estan exempts del pagament de matrícula.

A més Climate KIC finança la participació dels alumnes seleccionats incloent l'allotjament i mitja pensió durant el curs, així com els dos viatges entre localitats. Els estudiants participants només hauran de pagar el seu viatge d'anada a la primera localitat, el de tornada al seu lloc d'origen i els sopars.

Termini i forma d'inscriure's:

La inscripció és online: http://www.climate-kic.org/for-students/summer-school i el termini màxim per a enviar sol·licituds és l’1 de març d’enguany per assistir a l’escola d’estiu cinc setmanes; i el 21 de març per assistir a l’escola d’estiu de tres setmanes (‘Global Edition’).
 

Data d'actualització: 12 de de febrer de 2016 13:51.

Llista de notícies