La Col·lecció Martínez Guerricabeitia obri la matrícula de la seua oferta formativa

13a Biennal Martínez Guerricabeitia, a La Nau.

Des d’aquest dijous, 20 d’octubre, està oberta la matrícula de l’oferta formativa de la Col·lecció Martínez Guerricabeitia de la Fundació General de la Universitat de València. En el curs 2016-2017 es presenten quatre cursos sobre anglés específic, projectes expositius, mediació artística, i patrimoni, gestió cultural i xarxes socials.

La matrícula s’ha de realitzar ‘online’ a través de la URL http://www.fundaciouv.es/cursos, on es pot consultar tota la informació. Per a la resolució de dubtes, cal enviar un correu electrònic a l’adreça cursos_cmg@fundacio.es

Les places són limitades, i la comunitat universitària i els membres del col·lectiu Alumni UV disposen d’un descompte presentant el carnet universitari.

Són cursos de 10 hores convalidables per 1 crèdit de lliure opció, i de 20 hores convalidables per 2 crèdits.

L’oferta
El curs ‘Anglés per a historiadors de l’art’, que presenta enguany la seua primera edició, serà impartit pel professor de la Universitat de València Jorge Sebastián, del Departament d’Història de l’Art, i requereix acreditar nivell B1 o equivalent per a la seua realització. Es desenvoluparà els dies 28 de novembre, i 1, 5, 15, 19 i 22 de desembre, de 15 a 18:30 hores.

Al febrer tindrà lloc la tercera edició del curs ‘Planificació de projectes expositius’, a càrrec de l’expert Rubén Pacheco, tècnic en conservació i gestió del patrimoni cultural, i comissari i coordinador d’exposicions. El curs es realitzarà els dies 13 i 15, de 16 a 19 hores, i 20 i 22, de 16 a 18 hores.

També en la seua tercera edició, l’educadora social Elizabet Català, experta en artteràpia transmodal, impartirà el curs ‘Mediació artística: acció social a través de l’art’, els dies 6 i 7 de març, de 16 a 19:30 hores, i 8 de març, de 16 a 19 hores.

L’últim curs programat en aquesta oferta és ‘El patrimoni i la gestió cultural: noves professions per a les xarxes socials’, que enguany arriba a la seua sisena edició. A càrrec dels professors Jorge Sebastián i Chimo Soler, historiador i membre de la Junta Directiva de la Internet Society Spain (ISOC-es), la formació es farà en maig els dies 8 i 9, de 16 a 19:30 hores, i el dia 10, de 16 a 19 hores.

Tots els cursos es realitzaran a l’aula de formació de l’edifici de la Fundació General de la Universitat de València, al carrer Amadeu de Savoia 4, excepte el de mediació artística, que es desenvoluparà al Centre Cultural La Nau (carrer Universitat 2), a l’Aula Seminari B de la tercera planta.

Col·laboren en la programació d’aquesta oferta formativa Banco Santander i Heineken España S.A.
 

Data d'actualització: 20 de d’octubre de 2016 11:12.

Llista de notícies