Comença la tercera edició del Cicle de Cinema Europeu a la Nau

Cartell

La tercera edició del Cicle de Cinema Europeu: Cooperació i Veïnatge, s’inaugura hui dijous dia, 21 de setembre, les 19 hores al Centre Cultural la Nau de la Universitat de València. Aquesta mostra l’organitzen el programa europeu Interact, de la Universitat de València, l’objectiu del qual és fomentar la cooperació regional a Europa, i la Filmoteca de l’Institut Valencià de Cultura.

La cinta amb que obrirà el cicle és La gruta, de Vincent Le Port, migmetratge guanyador de l’última edició del Festival Internacional de Migmetratges la Cabina, de la Universitat de València. L’entrada és gratuïta amb invitació que es pot recollir per ordre d’arribada fins que es complete la capacitat de la sala. 

La Mostra de Cinema Europeu s’emmarca entre les activitats de divulgació que es realitzen a tota Europa amb motiu del Dia de la Cooperació Europea. El programa Interact coordina aquesta campanya per donar a conèixer els beneficis socials de la cooperació entre fronteres. Amb projectes de cooperació interregional s’estan reduint les disparitats econòmiques i socials que hi ha entre els diferents països. La Filmoteca és la seu del festival. 

Pel·lícules de la Mostra:
-La gruta, de Vincent Le Port. 2015. Una única sessió en la inauguració del cicle de cinema.
-Un día perfecto, de Fernando León de Aranoa, 2015. Dies 22 i 23 de setembre.
-Good bye, Berlin (Tschick), de  Fatih Akin, 2016. Dies 22 i 23 de setembre.
-El otro lado de la esperanza, d’Aki  Kaurismäki, 2017.  Dies 22 i 23 de setembre.

Consulta les sessions i els horaris ací:

http://ivac.gva.es/la-filmoteca/programacion/valencia

Més informació: https://www.facebook.com/events/176381209574371??ti=ia
 

Data d'actualització: 21 de de setembre de 2017 08:00.

Llista de notícies