Concurs d’idees per a desenvolupar aplicacions de navegació per satèl·lit

Logo del concurs.

El Concurs Europeu de Navegació per Satèl·lit (ESNC) arriba a la Comunitat Valenciana de la mà del Val Space Consortium i dels Parcs Científics Valencians. Aquest concurs europeu d'innovació premia les millors idees per al desenvolupament d'aplicacions de navegació per satèl•lit, cercant els millors serveis i productes que utilitzen aquesta navegació en la vida quotidiana.

La iniciativa, promoguda per l'Agència Espacial Europea, va dirigida a estudiants universitaris, investigadors i empreses spin-off que generen una idea innovadora que puga ser duta a terme, doncs no importa l'estat de desenvolupament en el que es trobe el projecte, servei o idea de negoci. De fet, alguns premis estan orientats a afavorir el desenvolupament de la idea inicial per a convertir-la en una realitat empresarial. 

L’ESNC 2014 consta de dues parts, una a nivell regional i una altra a nivell europeu. Cada regió avaluarà les propostes, de les quals eixirà una guanyadora, que també competirà a nivell europeu. El total dels premis està valorat en 1 milió d'euros aproximadament i inclou diners en efectiu, espais en incubadores d'empreses, formació per a emprenedors, suport tècnic i comercial, així com accés a experts i finançament públic entre uns altres. 

La convocatòria s'obrirà l'1 d'abril de 2014, i el 7 d'abril es realitzarà una jornada informativa en les tres províncies valencianes.

Més informació en http://www.galileo-masters.eu 

 

Data d'actualització: 4 de d’abril de 2014 08:53.

Llista de notícies